Două informaţii simple din lumea ezoterismului

Am două lucruri pe care vreau să le spun, doar pentru a rămâne consemnate undeva, pentru că sunt sigur că ele vor avea rezonanţă doar la cei direct interesaţi.

1. Gregorian Bivolaru este aşteptat în ţară, lucru perfect normal după recenta sa achitare. La scurt timp va începe un război pe viaţă şi pe moarte între MISA şi masonerie. Nu e vorba de ce se întâmplă acum, dezvăluiri făcute de ambele părţi, ci de un război după regulile ezoterismului. Bătăliile, eventualele victime şi „mişcările de trupe” nu vor fi pentru publicul larg. Energii din spirale, energii din temple, mişcări spirituale „asociate”, astfel de lucruri vor fi ingredientele celui mai important eveniment ezoteric din ultimii ani. Pentru cei care ştiu că de multe ori realitatea bate filmul, războiul ce va urma va fi interesant.

2. Scandalul din iarnă din jurul Flăcării Violet a fost o repetiţie. La vedere se tăvăleau în noroi polticieni, consilieri de imagine sau gazetari, dar în subteran s-au întâmplat lucruri, din România până în îndepărtata Indie. Poate că o dată ar merita povestită „istorioara” asta. Un singur detaliu, două grupuri de iniţiaţi au profitat de primele declaraţii tembele ale unor politicieni şi au dus scandalul unde au vrut. Împotriva unui al treilea grup. Avea vreunul legătură cu Băsescu sau Geoană? Eu zic că nu, ci doar cu orgoliile nemăsurate ce apar când vezi lumea cu alţi ochi decât majoritatea.

Hai că mă întind la vorbă şi e un weekend de vară!

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

One Response to Două informaţii simple din lumea ezoterismului

 1. Acelceeste says:

  – nu numai ca tu „vrei” dar chiar le spui.
  – bine faci.
  – razboiul a inceput de mult, mult timp.
  – chiar de la Inceput si este etern, are rostul lui.
  – acum-aici e doar o continuare. e firesc (nu normal}.
  – daca a pierdut aparent o batalie nu a pierdut speranta sa castige … ce? PUTERE.
  – dar tu stii si asta.
  – guru e aici mai de mult.
  – firesc este si ca „razboiul etern” se duce si conduce dupa alte reguli, si ca purtandu-se in special in spatiul dintre oglinzi sa nu poata fi perceput ca atare doar decat cel ce este implicat si/sau este „copilul”oglinzilor.
  – intrebare – povestita sau spusa sau scrisa sau … ? fa-o!!! cum stii doar tu.
  – Atentie orgoliul – Trufia – este pacat de moarte. Orgoliul de a ïntrezarii cate ceva intre oglinzi este pedepsit cu moarte prin foc. arzi intre Frumusete si Putere.
  – cu drag
  acelceeste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.