Săraci, bănci, căcaţi şi cel mai nou banc cu Boc

Dacă „speli” programele de ştiri de veştile sau dezbaterile despre Dâmboviţa rămân puţine subiecte. Şi mă gândesc că sunt dramatice subiectele pentru care nu mai avem timp nici măcar să le rezolvăm româneşte, adică să facem haz de ele.

De exemplu, s-au anunţat noi tăieri, din alocaţii, „cadouri”, din tot ce poate omul duce acasă pentru un trai decent. Cică li se ia un interviu unor soţi care depuneau cerere de decuplare de la căldură. Şi ce o să faceţi la iarnă? Ne adunăm în jurul lumânării… Şi dacă va fi viscol? Ne apropiem şi mai mult de lumânare. Bine, bine, dar dacă va fi foarte frig, să zicem minus 20 de grade? Păi atunci nu mai avem ce face, aprindem lumânarea…

Sau, mi-a plăcut cum se adună clienţii băncilor care se simt înşelaţi şi plănuiesc un mega-proces, în paralel, sursele bancare spunând că în ultima zi de mandat Adriean Videanu era la un pas să rezolve problemele. Cică intră unul în bancă şi merge la ghişeu: Vreau să bag şi eu căcaţii ăştia de bani în căcatul vostru de bancă! Funcţionara, o femeie între două vârste, spune: Domnule, nu tolerăm un asemenea limbaj în instituţia noastră, îl chem pe şeful şi vă va da afară! Vine şeful: Care e problema? Vreau să pun nişte căcaţi de bani în căcatul vostru de bancă! Şi despre ce sumă e vorba? Un căcat de 2 milioane de euro… La care şeful spune: Şi curva asta bătrână nu vrea să vă servească?

Şi, în final, cel mai nou banc cu Emil Boc pe care l-am auzit: Zice aşa, cum îl pedepseşte Băsescu pe Boc? Îi mută cheile de la maşină de pe suportul de încălţăminte pe frigider.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.