Crin Antonescu și Mihai Răzvan Ungureanu

Există un scenariu potrivit căruia, la sfârșitul acestui an, vom avea alegeri prezidențiale. Nu e nicio dramă, dar nici vreo bucurie, pentru că prezidențialele simultane cu parlamentarele înseamnă vot influențat la nivel național de o singură persoană și iarăși nu ne vom concentra pe figurile pe care le vom trimite în Parlament.

În funcție de rezultate, însă, vom avea și un nou Guvern… Nou-nouț, aș putea spune, dacă presiunea externă a lui Victor Ponta și al său plagiat va continua. Deși… rezultatele la referendum sunt foarte importante, învingătorului (dacă va fi așa) iertându-se multe.

Citiți o enumerare a posibilor premieri de după alegeri, premieri din ambele tabere:

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

9 Responses to Crin Antonescu și Mihai Răzvan Ungureanu

 1. Ylynka says:

  Scenarita dvs,d-le Racoviceanu insinueaza ca Ponta ar trebui sa demisioneze;eu spun ca un asa premier ne trebuie. Ca,ar urma Sarbu(socrul)- pentru a-i stirbi din merite.Ca,Ungureanu ar fi valoros!nimic mai fals(este un parvenit ,dornic de putere!).Stim cu totii ca profesorii universitari de la noi-indiferent de rang,te coordoneaza in orice demers numai daca le citezi (eventual ,cumperi) opera;ca nu ai nici o sansa sa obtii ceea ce-ti doresti daca nu ai un anumit nr de pagini in referate si lucrari(de parca ideea este legata de logoreea expozeului)uuuuuuffffffffffff1 e greu sa fii coerent in asa ingramadeala de fapte.

 2. Pingback: “Cine nu este cu noi, este împotriva noastră” « Popateapa's Blog

 3. Pingback: Cod roşu pentru România! « Popateapa's Blog

 4. Pingback: Traian Băsescu, căpitanul Titanicului, sau cel care l-ar fi învins pe Marcus Ulpius Nerva Traianus « Popateapa's Blog

 5. Pingback: Interesu’ poartă fesu’ « Popateapa's Blog

 6. Pingback: “Cine nu este cu noi, este împotriva noastră” | Ziarul lui Ipu

 7. Pingback: Cod roşu pentru România! | Ziarul lui Ipu

 8. Pingback: Interesu’ poartă fesu’ | Ziarul lui Ipu

 9. Pingback: Traian Băsescu, căpitanul Titanicului, sau cel care l-ar fi învins pe Marcus Ulpius Nerva Traianus | Ziarul lui Ipu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.