Elena Udrea, mai tare decât Lucian Pahonțu!

Din toată cavalcada de cuvinte ce au străbătut România în ultimele ore m-au interesat cele spuse de președinte la Focșani: ”Și la Iași, și aici știam ce o să se întâmple”. Porumbelul i-a scăpat pe la ora 16.30. Televiziunile erau prea ocupate să prezinte huiduielile ca să prindă gravitatea informației. Adică instituțiile ce trebuie să îl ferească de belele pe președinte supraveghează sindicatele rezerviștilor? Cool, ar spune americanul obișnuit să se dezbrace în fundul gol dacă un vameș are o zi proastă! Seara, Elena Udrea a postat pe blogul său și o explicație, informațiile provin de la primarii PDL din județele Moldovei, oameni care aflaseră că pensionari din mai multe localități vor fi aduși la Iași pentru a-l huidui pe Traian Băsescu. Personal, o să cred când vor fi postate probe, pentru că, din întâmplare, știu cum lucrează aleșii locali și, dacă au avut asemenea informații, sigur le-au fructificat printr-o acțiune de tip ”paparazzi”. Dacă nu apar probe… atunci înseamnă că nu știau din vreme de o eventuală mobilizare de forțe. Sau că ea nu a existat.

Până la urmă nici nu e important dacă partidele se spionează între ele, nici dacă afirmațiile liderilor sunt reale sau false (doar trăim în România!), ci e interesant că percepția pe care o creează PDL este periculoasă. Să admitem că PSD și PNL sunt în spatele mitingurilor de la Iași sau Focșani. Dar la Bucureşti? La Deva? Dar ieri la Mioveni? Tot ei sunt în spate? Dacă da, atunci sondajele de opinie sunt corecte și aceste partide chiar dețin controlul asupra a 65% din populație.

P.S.: Deontologic era ca titlul trebuia să fie ”Primarii PDL mai tari ca SPP”, dar cine ar fi citit un text cu așa un titlu banal!?!?

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

2 Responses to Elena Udrea, mai tare decât Lucian Pahonțu!

 1. Nea Costache says:

  Conform PDL si Basedintelui nostru drag, de toate relele din Romania si cele ce li se pot intampla lor, e de vina doar opozitia! Conform perceptiei lor, tot romanul rade, canta si danseaza datorita masurilor lor antipopulare si antiromanesti! In curand, ca si Ceausescu, presedintele va avea nevoie de un elicopter!
  O zi frumoasa!

 2. HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL LICENTIAT IN STIINTE JURIDICE FARA LOC DE MUNCA DIN CAUZA REGIMULUI CRIMINAL NEOCOMUNIST,
  NOTIFIC
  STATELE PARTI LA TRATATUL DE ADERARE A ROMANIEI LA U.E. SA NU DEA OK LA ADERAREA LA SCHENGEN LA TERMENUL(2011) PRESTABILIT DE MAFIA SECURITATII CARE COORDONEAZA STATUL MAFIOT ROMAN,INCUNOSTIINTAND CA LA E.C.H.R.AM FORMULAT CERERE INDIVIDUALA IMPOTRIVA
  STATULUI ROMAN AGRESOR PRECUM SI IMPOTRIVA STATELOR FAVORIZANTE ALE RESPECTIVEI PARTI CONTRACTANTE LA CONVENTIA EUROPEANA DE PROTECTIE A DREPTURILOR OMULUI – DAR TOATE CELE 25 STATE SEMNATARE A TRATATULUI DE ADERARE A ROMANIEI LA U.E.CARE NU ISI INDEPLINESC OBLIGATIA DE SESIZARE A COMISIEI EUROPENE PENTRU NERESPECTAREA TRATATELELOR LA CARE ROMANIA ESTE PARTE.
  PENTRU CA COMISIA EUROPEANA A FOST INFORMATA PERMANENT DE CATRE MINE CU REALITATEA IN JAI-U-L(JUSTITIE SI AFGACERI INTERNE ) ROMANESC CONTINUAND SI IN PREZNT MECANISMUL DE VERIFICARE AL COMISIEI EUROPENE , ,S-A HOTARAT DE CATRE MAFIA SECURITATII ASASINAREA SINGURULUI SPRIJINITOR MATERIAL AL SUBSEMNATULUI .. PENTRU CA AM AFIRMAT IN SCRIS CA STATUL AGRESOR NU VA ADERA LA SCHENGEN LA TERMENUL CONVENIT SUB PRESEDENTIA UNGARA A UE -URMATA DE PRESEDENTIA POLONA ( DOMINATA DE EPP),CONVENITA DE TRAIAN BASESCU CU MAFIA ALTOR STATE –CONDUSE DE OAMENI DE „DREPTA „S-A VAZUT IN RESPECTIVA ASASINARE O UNICA SANSA DE POTOLIRE A MEA – CORELATA CU SCADEREA ALARMANTA A NIVELULUIDE TRAI CAUZATA DE MASURILE CRIMINALE ALE PUTERII PORTOCALII LUATE MAI ALES ASUPRA CELOR FARA SUBZISTENTA DIN PARTEA STATULUI AGRESOIR SI NU PROTECTOR- !!!!!

  Inca din anul 2007 am trimis instiiintari despre ceea ce se intampla in Romania statelor membre U.E. inclusiv ISRAELULUI,NATOI,INTERPOLULUI ,C.I.A. ,F.B.I..Si aici exista interese ilegale Iata de ce am considerat indreptatit ca chem in judecata si statele membre UE partri contractante ale trataului de aderare al romanieri la UE,care CINE TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ASASINAREA TATALUI MEU in statul despre care se pretinmde ca se fac PROGRESE IN DOMENIUL J.A.Icare m,ai vrea sa mai intre si in SCHENGEN IN MARTIE 2011!!NUMAI AUTORITATILE STATULUI ROM,AN AGRESOR,SAU SI INSTITUTIILE CARE DESI AU FOST SESIZATE DIN TIMP DE CRIMINALITATEA EXISTENTA IN STATUL CARE A ADERAT FAR NICI UN PROGRES LA NATO ,;A UE,, NU AU MISCAT UN DEGET PENTRU A RREMEDIA SITUATIA CREATA DE NISTE CRIMINALI .ACUM SE DORESTE SA SE INTRE SI IN SENGHEN CU CRIMINALII STATULUI CU TOT
  IN AL DOILEA MANDAT BARROSO SI-A CONSTITUIT COMPONENTA COMISIEI EUROPENE ASA CUM A DORIT PENTRU AV NU MAI AVEA COMPLICATII DIN PARTEA UNOR MEMBRII SOCIALISTI CARE AU FOST MAI OBIECTIVI INCE PRIVESTE REGRESELE STATULUI AGRESOR IN DOMENIUL J.A.I.PRESIUNILE MAFIEI JUDICIARE PROVENITE DIN STATUL ROMAN AGRESOR SAU MULTOI[PLICAT SIN PARLAMENTUL EUROPEAN PRIN INTERMEDIUL EUROPARLAMENTARILOR „ROMANI”I (PREDA ,ELENA BASESCU ,TRAIAN UNGUREANU ,ADRIAN SEVERIN )CARE AU FACUT TRAFIC IN SENSUL CA SAU FACUT PROGRESE SI CA DOMENIUL JUSTITIEI SI AFACERILOR INTERNE NU MAI TREBUIE MONITORIZAT!!!
  DUPA ASASINAREA locotenent-coloneluluiI HOMOROCEANU AUREL,RECLAMANTUL HOMORICEANU ADRIAN CAMUL NU MAI . DISPUNE DE VREO SURSA DE VENIT INCA DIN APRILIE 2003 IATA DE CE SOLICIT ASISTENTA JUDICIARA CU ATAT MAI MULT CU CAT PRESEDINTELE CAMEREI A TREIA TREBUIE SA ACORDE ASISTENTA JUDICIARA poate acoperi în afară de onorarii, cheltuielile de deplasare şi de sejur, ca şi alte cheltuieli făcute în avans, prezentate de petent sau de reprezentantul său desemnat.
  AZI 21.01.2011 IN CONDITIILE IN CARE ANALIZELE VOR DURA CAM DOUA LUNI DE ZILE ,AM AVUT CONFIRMAREA CERTITUDII CHIMISTEI DE LA INTITUTULUI MEDICO LEGA;L DIN BUCURESTI . CA TATA( HOMOROCEANU AUREL ) NU A MURIT IN 24 DECEMBRIE 10 DIN CAUZA INSCENATEI INTOXICATII DE MONOXID DE CARBON.(ASA CUM S-A PRETINS MINCINOS DE CATRE POLITIA MORENI SI AMBULANTA DAMBOVITA ) PENTRU CA EXISTA CAMERE DE LUAT VEDERI PE CULOARUL ETAJULUI 4 DE LA IM.L.[TOXICOLOGIE ]DUPA CE AM VORBIT CAM VREO 13 MINUTE CU SERVIABILA DOAMNA CHIMIST ,,IMEDIAT ACESTA A FOST SUNATA LA TELEFONUL INSTITUTIEI DE CATRE DIRECTORUL I.M.L. DERBENGIU INSTALAT POLITIC(IN LOCUL REPUTATULUI MEDIC LEGIST VLADIMIR BELIS ) DE CATRE TRAIAN BASESCU PENTRU A MUSA,MALIZA AFLAREA CAUZEI REALE A MORTII A SUTE DE PERSOANE INCOMODE –PRINTRE CARE SI TATATTAL MEU!.TOT DE LA DANSA AM AFLAT CA NU EXISTA IN TRIMITEREA RAPORTULUI MEDICO LEGAL FACUT DE MEDICUL LEGIST MIRESCU DE LA SERVICIUL MEDICAL DAMBOVITA TOCMAI ANALIZA ARSENICULUI DIN PROBELE RECOLTATE DE LA CEL ASASINMAT CA SI FAPTUL CA ORICUM IM.L. NU DISPUNE LA ACEST MOMENT DE O INSTALATIE DE SARURI PRIN CARE SA SE POATA EVIDENTIA PREZENTA ARSENICULUI II SI CREIERUL!!! CARE VA SA ZICA ERA MORT DE MULT DUPA PRIMIREA LOVITURILOR CRIMINALE IN ZONA CERVICALA CARE L-AU PARALIZAT! FACAND IMPOSIBILA AUTOAPARAREA CELUI CARE PUTEA SA SE BATA CU TREI PERSOANE ODATA IN POFOIDA VARSTEI SALE !!!
  Câinoşenia conducătorilor României de azi. Băsescu vrea sânge pe străzi 25/09/2010
  Protestele poliţailor de ieri au pus capac: să ajungă autoritatea poliţienească să scandeze împotriva autorităţii prezidenţiale, la Palatul Cotroceni „Ieşi afară jigodie ordinară!”, „Băsescu, la puşcărie!”, „Du-te, Băsescu, după Ceauşescu!”, e vârful, e un semnal de alarmă…După o asemenea manifestaţie, nu numai ministrul de Interne Vasile Blaga-PDL ar fi trebuit să-şi dea demisia, ci şi premierul şi preşedintele statului. Dar de unde demisie? Dar lui Băsescu-Boc-PDL ar trebui să le fie frică de posibila radicalizare a protestelor, că populaţia ar putea ieşi spontan în stradă şi să arunce cu pietre şi că ar putea să curgă sânge, să ne ferească Dumnezeu. România traversează o perioadă de cumpănă, câinoşenia conducătorilor depăşeşte orice imaginaţie (vă repet, nicăieri în lume nu s-a mai tăiat un sfert din salarii şi nu s-a trecut la un program de exterminare a populaţiei, prin sărăcire şi mizerie pe toate planurile). Băsescu vrea sânge pe străzi, a anunţat că numai dacă ies 5 milioane de români în stradă renunţă la măsurile de austeritate duse la extrem. De ce e sigur Băsescu, că nemulţumirile nu pot atinge pragul critic? .. E clar, doar protestele de stradă violente (curgerea de sânge, că Băsescu e însetat de revanşă faţă de populaţia care nu mai dă doi bani pe steaua lui politică) l-ar determina pe Băsescu să ceară demisia Guvernului Boc, ea e soluţia de rezervă ţinută până azi, păstrată să dezamorseze mişcările populare antiguvernamentale.
  Premierul Emil Boc, asigurat şi el de serviciile secrete că n-are de ce să se ferească de furia populaţiei, a anunţat că nu e impresionat de protestele de stradă programate pentru această parte rămasă din luna septembrie şi pentru luna octombrie, din contră. Fiindcă ştie că nu s-a copt nimic în plan social-colectiv, protestele sunt paşnice, chiar dacă populaţia majoritară e exasperată de scăderea dramatică a nivelului de trai: serviciile secrete au reuşit să rupă orice unitate a sindicatelor, la fel au reuşit să ţină în şah şi opoziţia parlamentară, să nu poată să formeze o nouă majoritate parlamentară care să dea jos actualul Guvern Boc-Băsescu prin moţiune de cenzură

  Udrea: L-am sunat pe preşedinte şi i-am recomandat să nu mai vină la Iaşi 25 Ianuarie 2011

  Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, spune că reprezentanţii puterii au avut informaţii că la Iaşi PSD şi PNL vor aduce cu autobuze oameni care să-l huiduie pe Traian Băses
  „La Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor, o parte dintre cetăţenii României au ales să strige împotriva Preşedintelui legitim ales şi să acopere astfel Imnul Naţional. Semn cu atât mai rău cu cât acei oameni, ca militari, au făcut un jurământ de credinţă să apere Patria şi toate simbolurile sale, printre care şi Imnul Naţional”, scrie Elena Udrea pe blog, mărturisind că, spre deosebire de alte dăţi, nu a mai avut sentimentul „autenticităţii reproşurilor”.
  „Ceea ce s-a întâmplat însă astăzi la Iaşi, cu un cor compact şi bine delimitat de pensionari militari, pare mai degrabă un act cabotin. Nu o să mă feresc să o spun: am auzit lozinci politice specifice discursului din ultima perioada al domnilor Ponta şi Antonescu”, acuză Elena Udrea, care povesteşte apoi că autorităţile au avut informaţii dinainte asupra evenimentelor care se pregătesc şi i-au recomandat chiat lui Traian Băsescu să nu mai vină la Iaşi.
  „Ştiam de câteva zile că PSD şi PNL vor să organizeze în timpul festivităţii de astăzi, dar am ales să vin. Ba chiar cu atât mai mult. Toata ziua de ieri am primit informaţii despre autobuzele care urmau sa aducă şi chiar ne temeam de apariţia violenţelor. Am decis să îl sunăm pe preşedinte şi să îi recomandăm să nu mai vină, mai ales că ieri, la ora 22.00, era încă la Cotroceni. Nici nu a vrut să audă, dar ne-a recomamdat nouă să nu participăm!”, continuă ministrul acuzându-i apoi pe şefii opoziţiei că au regizat acel moment şi au ales să şi participe acolo pentru a se „erija în personaje providenţiale”.
  „Nu aş fi renuntat pentru nimic la onoarea de a reprezenta într-un astfel de moment Guvernul Romaniei. Satisfacţia pentru buna credinţă a acestui Guvern şi a Preşedintelui ţării am simţit-o şi mai acut în timpul manifestaţiei, pe măsură ce vedeam mârşăvia celor doi care se erijau în personaje providenţiale pentru nemulţumiţii din Piaţă. Amândoi, atât de vocali altfel, au dat încă o dată dovadă de lipsă de onoare şi bărbăţie, încercând să ascundă faptul că regizaseră întregul moment. Nu spun că nemulţumirea unora dintre manifestanţi nu era justificată. Din păcate însă, am avut de-a face cu un act de manipulare, în care nişte politicieni care vorbesc despre interesele României de o manieră ritoasă s-au transformat în instigatori ai mulţimii”, mai spune ministrul.
  Ea compară evenimentele de la Iaşi cu momentul în care la 1 Decembrie 2009, în Piaţa Operei din Timişoara, când „aceleaşi partide politice au încercat să confişte Revoluţia Română” semnând „un protocol de susţinere a candidatului Geoană, cu binecuvântarea primarului Ciuhandu”. „Astăzi, aceiaşi oameni politici au încercat să confişte Unirea Principatelor, anunţându-şi din nou mariajul politic de cumetrie. Ca printr-un miracol, în ziua în care pensionarii militari vorbeau despre dezbinarea adusă de politicieni, cele două partide de opoziţie se unesc . A trecut doar un an şi aproape două luni, dar istoria politică se repetă. Aceşti politicieni nu au învăţat nimic şi nu s-au schimbat deloc. Ei nu au principii, dar la nevoie încearcă să acapareze şi să se folosească de simbolurile naţionale”, susţine şefa PDL Bucureşti.

  Basescu se foloseste
  http://stareanatiunii.com/sts-monitorizeaza-blogosfera.html
  STS – monitorizeaza Blogosfera
  Published By fortif On marți, noiembrie 16th 2010. Under Stiri Tags: blog, blogosfera, monitorizeaza, serviciul, serviciul de telecomunicatii speciale, site, speciale, sts, supravegheaza, telecomunicatii
  Vizitator fidel – Serviciul de Telecomunicatii Speciale
  STS – Un abonat fidel al site-lui nostru
  In perioada 15 octombrie 2009 – 14 noiembrie 2010, Serviciul de Telecomunicatii Speciale ne-a vizitat de 706 ori citindu-ne peste 1056 de pagini. Media vizitelor este de aproximativ 2/zi.
  Serviciul moldovean, are si el o timida aparitie
  Acum, noi banuim ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale este acelasi cu Special Telecommunications Service.
  Se pot observa cateva varfuri ale supravegherii, dar si o intensificare a acesteia in ultimele 2 luni.

  De exemplu, ziua de miercuri 10.11.2010:

  Observam 6 vizite ale celor doua servicii (sau unul) si 12 pagini vizitate.
  Din categoria: Cine ne mai calca pragul?
  La pozitia 33: Ministerul Finantelor – centrul de tehnologia informatie, 230 vizite;
  La pozitia 38: Romanian ministry of justice, 198 vizite.
  Cancelaria Primului Ministru:
  Romanian parliament – informatics departament
  Alte institutii publice:
  – Ministerul Administratiei si Internelor, 86 vizite;
  – Ministerul Afacerilor Externe, 39 vizite;
  – IGP, Ministerul Economiei si Comertului, BNR, Agentia pentru Administrarea Retelei de Informatii, etc

  CONCLUZII
  Acesta sa fie “Statul de Drept” ?
  – in care institutiile statului nu au altceva de facut decat sa-si consume resursele pe monitorizarea diferitelor bloguri?
  Sa fie introdusa si Blogosfera in Strategia de Aparare ca si vulnerabilitati sau amenintari la adresa sigurantei nationale?

  PRESEDINTELE CAMEREI A TREIA SA IA CUNOSTINTA CA PANA ACUM PLATA PENSIEI DE INTRETINERE ERA FACUTA DE CATRE RECLAMANT DIN BANII CELUI CARE A FOST ASASINAT. DIN 24 DECEMBRIE 2010 PE FATA ESTE AMENINTATA CU MOARTEA SI SOTIA SUPRAVIETUITOAREA DACA FIUL MAI LUPTA SA I SE FAC DREPTATE
  PRESEDINTELE CAMERIA A TREIA TTEBUIE SA AFLE CA STATUL ROMAN AGRESOR NU ASIGURA AJUTOR PENTRU PLATA PENSIEI DE INTRETINERE DIN MOMENT CE RECLAMANTUL -CEL FARA MIJLOACE DE SUBZISTENTA – NU POATE INDEPLINI OBLIGATIA ILEGAL STABILITA DE JUDECATORII CORUPTI SI SANTAJATI AI INSTANTELOR JUDECATORESTI
  OMENIREA A INCERCAT SI REUSIT SA –SOI REZOPLVE PROBLEMELE POLITICE PRIN INTERMEDIUL ASASINATELOR .UCUDEREA DUSMANULUI ERA VAZUTA SI IN UNELE TARI INCA MAI ESTE –CA O MODALITATA ACCEPTABILA DE A RASTURNA GUVERNE(IRAK ,AFGANISTAN ,PAKISTAN,IRAN…….,)CONSPIRATORII IMPLICATI ,CARE DOREAU SA-SI SCHIMBE STATUTUL ,UCIDEAU LIDERI POLITICI,CAT SI “NEBUNI SINGURATICI” .ADESEA FIGURI DIN NOMENKLATURA SUNT UCISE DE SOLDATI SIMPLI CARE DORESC SA URCE IN IERARHIA GRUPURILOR MAFIOTE SPRE A DEVENII OAMENI IMPORTANTI .ESTE CAZULLUI GABRIEL OPREA .DECI A CELUI CARE IN ANUL 89 AJUNSESE MAIOR LA ~ DE ANI ,IAR ACUM ESTE GENERAL CU PATRU STELE .. LOCOTENENTUL- COLONELUL HOMOROCEANU AUREL A CAZUT VICTIMA NEVINOVATA A MAFIEI POLITICE CARE FOLOSESTE CRIMA PE POST DE INTRUMENT POLITIC !
  In 24.XII.2010 intre posturile telefonice ~0314147021(Ionascu Dumitru [STR.LIVIU REBREANU NR.5 BL.B1 SCARA 7 ETAJ 7 ]a carei sotie a fost secretara lui Traian Basescu la MINISTERUL TRANSPORTURILOR ) si 0318050788 [HOMOROCEANU ],a avut loc de la ora 21.55 la ora 24.25mai mult un monolog din partea persuasivului care a transmis insidios ca ar vrea reducerea numarului de victime si nu cresterea numarului victimelor (IN FAMILIA HOMOROCEANU) -,in scopul unei posibile reevaluari basiste a subsemnatului!
  ESTE VORBA DESPREA Ionascu DumitruDOMICILIAT IN SAT BILIESTI Localitatea SURAIA Judetul VRANCEA.
  Numar de telefon: 0237262764Cod postal: 627331 SI CARE ARE UN APARTAMENT IN CARTIERUL TITAN SECTOR 3 BUCURESTI SI CARE A FOST PUS IN ANUL 2006 DE CATRE TRAIAN BASESCU SA VADA DACA EU SUNT CEL CARE TOT TRIMIT LA COMISIA EUROPEANA INFORMATII DESPREA STAREA REALA A JUSTITIEI DIN ROMANIA!
  DIN TOATE SUSTINERILE CELUI CARE MI-A FACUT RECOMANDARI TELEFONICE ,REZULTA CA CEL CARE A CONCEPUT ASASINATUL NU ESTE CEL CARE ARE PUTEREA APARENTA IN STAT , CI UDREA ELENA -CARE CONDUCE IN REALITATE SERVICIILE SECRETE – CU AVIZUL LUI TRAIAN BASESCU-MAI ALES CAND SEFUL STATULUI ARE STRAI DE CRIZA!EVIDENT CA CEL CE STIA ,(“BASESCU”)NU A OPRIT DESFASURAREA ASASINATULUI- PENTRU CA EFECTELE RESPECTIVEI CRIME LA COMANDA, IL FAVORIZA IMPLICIT IN CONDITIILE IN CARE U.D.M.R. SE PREGATEA SA IASA DE LA GUVERNARE DACA LEGEA EDUCATIEI NU SE PROMULGA -ASA CUM DOREA MAGHIARIMEA,IAR SPATIUL SCHENGEN ERA TOT MAI DEPARTE DIN DECEMBRIE 2010!!!DE CE S-A MERS PE DECONPIRAREA TELEFONICA PE CARE O DEZVALUI ?PENTRU CA NU SE SPERA CA DUPA CE A FOST ASASINAT TATA,EU FIUL SUPRAVIETUITOR (AMENINTAT DE ATATEA ORI CU MOARTEA ) SA MAI AM CURAJUL SA LUPT PENTRU RAZBUNAREA ASASINATULUI POLITIC AL TATALUI MEU -IN CONDITIILE IN CARE EU SI MAMEA MEA(SOTIA SUPRAVIETUITORE )PUTEM FI OMORATI ORICAND DE CATRE ETNICII TIGANI –ROMMI-UNELTE ALE SECURITATII SI SERVICIULUI DOI SI UN SFERT DIN M.A.I.- IN COLABORARE CRIMINALA CU S.T.S.-UL!
  DE UNDE STIA IONASCU DUMITRU DESPRE RESPECTIVUL ASASINAT DESPRE ACESTA NU S-AR FI VORBIT LA PRESEDENTIE? ACESTA ?FOARTE PROBABIL DE LA RUDA LUI CARE LUCREAZA LA PRESEDENTIE SI CARE AFOST DECORAT DE CATTRE CANCELARIE. COMPLICITATEA PREZIDENTIALA SE ABSOARBE DE CATRE COAUTORAT!ESTE FOARTE POSIBIL SA I SE INSCENEZE SI CELUI CARE A AVERTIZAT SA NU SE INTAMPLE SI CEL DE-AL DOILEA ASASINAT,LUI UN ACCIDENT ,DAR UNUL RUTIER!IN AFARA DE UDREA ELENA ,TRAIAN IGAS, OPREA GABRIEL ,EMIL BOC ,PREDOIU CATALIN ,KOVESI LAURA ,CA SI CRISTIAN DIACONESCU ,CUNOSC DESPRE CIRCUMSTANTELE ASASINATULUI.SI U.D.M.R.-UL(EKSTEIN COVACI, MINISTRUL SANATATII[] ,MARKO BELLA) STIE DESTUL DE MULTE ,FIIND INTERESATI SA SE MENTINA CU ORICE PRET LA GUVERNARE -CU P.D.L. SI U.N.P.R. CA SI CU MINORITATILE PANA IN 2012!!!
  RECOMANDARI COROLAR(8) FACUTE TELEFONIC de catre IONASCU DUMITRU ,MIE,JUSTITIARULUI in lupta cu autoritatile statului agresor care vrea neaparat in martie 2011 in zona Schenghen pentru a exista deplina libertate la frontiera in ce priveste traficul de droguri,de arme ,de prostituate si deci de influenta criminala transfrontaliera .
  PRIMA CERTITUDINE EXPRIMATA DE CEL CARE A A AFIRMAT CA A CALATORIT IN INTERES DE SERVICIU ATAT DE MULT :”NE ASCULTA CINEVA “!CU ALTE CUVINTE TREBUIE SA VORBESC ALUZIV ,NU DIRECT! CONSTATARE adevarata repetata de IONASCU DUMITRU CEL PUTIN DE TREI ORI!
  1)ASTAZI ,CA SI IN TRECUT ,ADVERSARII ,DUSMANII,TREBUIE LICHIDATI!
  2)”MAINE,CE SE VA INTAMPLA?”INTREBARE REPETITIVA – FACUTA CEL PUTIN DE DOUA ORI! [DE UNDE STIA IONASCU DUMITRU DE FAPTUL CA ANCA LUCIA STANESCU(FOSTA HOMOROCEANU ) SE VA DUCE LA MORENI LA DOMICILIUL FOSTULUI COMANDANT DE POLITIE SI CA ASTFEL NOI VOM AFLA A DOUA ZI DESPRE MOARTEA ?RASPUNSUL ESTE EVIDENT ! DIN INTERCEPTAREA CONVORBIRILOR TELEFONICE ALE LUI HOMOROCEANU AUREL CU ANCA LUCIA STANESCU [fosta Homoroceanu ]DIN 23 SI 24 XII.2010,DAR SI DIN INTERCEPTAREA CONVORBIRILOR TELEFONICE PURTATE IN 23 SI 24 XII.2010 ALE SOTIEI SUPRAVIETUITOARE CORNELIA HOMOROCEANU CU CEL ULTERIOR GASIT DECEDAT IN ZIUA DE 25.XII.2010 CAT SI CU FIUL HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL DE LA ACELASI POST TELEFONIC R.D.S.]VOM AUZII DE ASASINAT PENTRU CA FIICA ANCA LUCIA URMA SA SE DUCA LA CEL CE TREBUIA GASIT DECEDAT IN CONDITII REGIZATE PENTRU A SE DA O ALTA CONOTATIE MORTII SUBITE].INTR-ADEVAR IN ZIUA DE 25XII.10 LA ORA 13.30 SOTIA SUPRAVIETUITOARE SI FIUL ,AU AFLAT TELEFONIC DE LA ANCA LUCIA STANESCU DESPRE GROAZNICA VESTE A SUBITEI MOARTI MUSAMALIZATE DE CATRE AUTORITATI !
  3)”SA ASTEPTAM SA TREACA”(SUSTINERE A LUI IONASCU DUMITRU CE SE REFEREA LA ASASINATUL DE CARE NU STIAM CA SE VA INTAMPLA -DAR CARE SE REALIZASE ,NEMAIEXISTAND PENTRU CEL ASASINAT NICI O SANSA DE VIATA LA ORA CONVORBIRII TELEFONICE) “SI APOI SA NE INTREVEDEM PENTRU DESTAINUIRI ,CACI AM MARE NEVOIE DE TINE SA FACEM NEAPARAT CEREREA INDIVIDUALA LA C.E.D.O.!” “SA TREC PE LA EL PESTE TREI ZILE (24—25,26 .27.XII 2010) DUPA UN TELEFON PREALABIL ”.
  PENTRU CA TOT CE SCRIU LA CALCULATOR ESTE ADUS IMEDIAT LA CUNOSTINTA MAI MARILOR ZILEI DE CATRE SERVICIILE SECRETE SUBORDONATE TRIADEI BASESCU -UDREA -BOC,IONASCU DUMITRU,NU A MAI DAT NICI UN TELEFON PAN IN CAEST MOMENT!ADAT INSA DOUA BIPURI INTR-O ZI PENTRU A DA DE INTELES SUBTIL CA STIE DESPRE DECONSPIRAREA LUI ,SI CA NU AR FI FRUMOS DIN PARTEA MEA!!!
  4)”MAIORESCU ,GROPARUL LUI EMINESCU ,CEL INTOXICAT CU ARSENIC!”[ EXPRIMAREA SIMILITUDINII CAUZEI MORTII,DIN PARTEA ASA – ZISULUI “PRIETEN”,”BINEFACATOR”]
  5)IONASCU DUMITRU DESPRE MINE :”A -TI AJUNS LA O RADICALIZARE INGRIJORATOARE ,EXACT PRECUM TATAL DUMNEAVOASTRA!!SA NU MAI FITI INTOLERANT,ATAT DE RIGID!”SA INCERC SA MA SCHIMB CHIAR DACA PRETINZI CA NU POTI!” TREBUIE SA INCERCI,SA FACI PASI SPRE TOLERANTA IN RAPORT CU AUTORITATILE,CU VECINII…..!
  (CU ALTE CUVINTE , EU SA ACCEPT VIOLARILE PERSISTENTE SI IREVERSIBILE ALE DREPTURILOR OMULUI DIN PARTEA AGRESORILOR SI SA MA MULTUMESC CA INCA MAI TRAIESC CACI ,CHIAR VECINII (ETNICI TIGANI)POT SA-MI FACA FELUL !)”SA FIU IN RAND CU LUMEA”!”SA MEDITEZ ASUPRA SUFERINTEI INCERCATE DE ATATA TIMP!” “PAHARUL S-A UMPLUT” .”TREBUIE SA VARS DIN EL.ALTFEL, NU SE POATE” !”PAHARUL NU MAI SUPORTA SA MAI PUI CEVA IN EL!”
  ESTE EVIDENT CA INSTIGATORII ASASINATULUI POLITIC ,(UDREA ELENA VIDEANU ADRIEEAN ,FALCA ,)SUNT STALPII MAFIEI DIN P.D.L.SI CARE VOR IN MARTIE 2011 PUTEREA DEPLINA PE FATA IN P.D.L.(PRIM-VICEPRESEDINTI SI PRESEDINTE)-LA ALEGERILE DIN MARTIE 2011, SI NU MAI VOR COMPLICATII DIN PARTEA MEA SI A MASS – MEDIEI CARE SA CRITICE ABUZURILE POLITICE ALE REPREZENTANTILOR CIUMEI PORTOCALII!!!!
  6)EU ,FIUL SUPRAVIETUITOR AM FOST CRITICAT TELEFONIC – DE CATRE IONASCU DUMITRU CA ” LUPT CA SI TATAL MEU -PENTRU IDEALURI (DREPTATE SI ADEVAR) IREALIZABILE “!”DIN PACATE AM PRELUAT EXEMPLUL DIN FAMILE,DE LA TATAL DVS.”!”SA AM GRIJA DE PARINTI “!(ADICA SA NU FIE SI MAICAMEA ASASINATA ,DACA MAI CONTINUU SA LUPT PENTRU ADEVAR SI APLICARE LEGII!”SA FIU CONVINS CA NICIODATA NU O SA MI SE FACA DREPTATE !”
  7)“CEI SARACI ,SUNT MAI RECEPTIVI”A SPUS IONASCU DUMITRU !
  (ADICA NU MAI AU DE ALES (FARA SIRA SPINARII )DACA NU MAI EXISTA CINE SA II SUSTINA BANESTE [PUNEREA IN PRACTICA A PRACTICII MAFIOTA A PARINTILOR [SI A ALTOR RUDE APROPIATE ] ASASINATI ])
  Concluzia tragica trasa din aceasta constatare raportat si la complicitatea celorlalte partide care nu au luat atitudine pana acum -fata de asasinatele politice chiar daca acestea se intamplau in propriile partide ?Daca nu voi mai avea nici un sprijin material de la parintii asasinati,voi fi singur pe lume,SARAC si deci ,cooperant,manevrabil!
  8)“ESTE BINE CA ATI ALES O FATA SIMPLA”.ACEASTA ESTE PROPOZITIA LAMURITOARE CARE S-A SPUS DE CATRE IONASCU DUMITRU (78 DE ANI ),IN ZIUA DE 24.XII.201 CAM PE LA INCEPUTUL MONOLOGULUI-!O PROPOZITIE CARE DE FAPT SEMNIFICA INSIDIOS LEGATURA DE CAUZALITATE INTRE ASASINAT SI DETERMINAREA LUI DE CATRE O PERSOANA CARE II INSELASE INCREDEREA CELUI CARE TREBUIA SA MOARA LA CEAS OPRIT DE LEGE SI DE DATINI.[CONCLUZIA SUBLIMALA : AM FACUT BINE CA NU AM ALES PE FATA LUI GHIMBAS DREPT CONSOARTA]
  TOT IONASCU DUMITRU A SPUS IN 18 DECMBRIE 2009 CA NU ESTE TARZIU SA FIU SI EU IN SITUATIA DE A NU BENEFICIA DE BONIFICATIA ADMINISTRATIEI FINANCIARE CHIAR DACA PLATESC IMPOZITELE PANA LA 15 MARTIE ALE ANULUI
  PRIVIND RETROSPECTIV CEL INTAMPLATE ,MI-AM DATVSEAMA CA ACEST LUCRU S-A URMARIT DE CATRE DOMENIUL SECURITATII POSTALE SI PROTECTIA INFORMATIILOR CLASIFICATE DIN CADRUL COMPANIEI NATIONALE ROMANE S.A. BUCURESTI -IN COMPLICITATE CU
  !!!PRIN NESOLUTIUONAREA CERERRII DE DESFIINTARE A POSTULUI TELEFONIC DEPUSA IN 16 AUGUST 2010 LA ROMTELECOM !!!
  Arsen
   As5+ >>INTARZIEREA RASPUNSULUI DE LA A.N.P.C. (IN CARE DOVEDISEM CAUZA ABUZURILORIN RAPORT DE BENEFICIARUL SERVICIILOR ROMTELECOM, ROMGAZ ,ELECTRICA )CE TREBUIA DAT CEL TARZIU IN DAT DE 02.DECEMBRIE 2010 SI NU IN DATA DE 06 DECEMBRIE 20111,A AVUT LOC SA DATORITA FAPTULUI CA D.N.A LUASE INCA DIN 22 DECEMBTRIE 2010MASURA .N.UP.-LUI IN RAPORT DE DUSMANII MEI ADRIAN IORDACHE , ANDREI CRECI SI SORIN OPRESCU!1
  DESI A VAZUT SI SEMNAT INCA DIN 22.DECEMBRIE 2010 REZOLUTIA DE NEINCEPERE A URMARIRII PENALE FATA DE ADRIAN IORDACHE ,ANDREI CRECI SI SORIN OPRESCU ,A REINVESTITUL PAPICI ACERUT PROCUROAREI FLORENTINA MIRICA SA MODIFICE IN FALS DAT ADRESEI DE ITRIMITERE A RESPECTIVEI REZOLUTII DIN 22 DECEMBRIE IN DATA DE 12.01.2010,UZANDU-S EDE ACEST FALS
  ESTE DE NOTORIETATEA TACTICA SI STRATEGIA MAJORIOTATII INFRACTORILOR DE A INTRA IN P.D.L PENTRU A SCAPA DE RASPUNDEREA PENALA
  CU TITLUDE EXEMPLU :
  PRIN MOTIVAREA REZOLUTIEI PROCURORII SEMNATARI AI REZOLUTIEI DICTATE POLITIC, PAPICI SI FLORENTINA MIRICA ,CONTRAZICE INTR-UN FEL CONSTATAREA PRESEDINTELIUI BASESCU TRAIAN!!(GUIRA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE )
  Marko Bela: UDMR va ramane la guvernare pana la finalul mandatului15 ianuarie 2011 ADICA PANA IN ANUL 2012!
  Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca formatiunea pe care o conduce va ramane la guvernare alaturi de PDL pana la finalul mandatului, informeaza ziare.com. Marko Bela subliniaza ca alianta va fi valabila indiferent cine va ajunge la conducerea PDL, daca aceasta formatiune va ramane unita si dupa congresul din acest an.
  Marko Bela nu concepe ca UDMR sa-si asume o prietenie sau o alianta cu un anumit partid, sub conducerea viitorului presedinte al formatiunii, care va fi ales la congresul de luna viitoare. Despre posibilele aliante de pe scena politica, Marko Bela este de parere ca liberalii ar putea avea cele mai mari dificultati in a se apropia de celelalte formatiuni politice.
  Liderul UDMR a recunoscut ca este ingrijorat de aparitia Partidului Popular Maghiar din Ardeal, infiintat de europarlamentarul Laszlo Tokes. Totusi, Marko Bela apreciaza ca partidul lui Tokes va imparti cu Partidul Civic Maghiar acelasi segment al electoratului, maxim 15% din alegatorii maghiari.

  1. Marko Bela: Legea educatiei ne-a indepartat de Opozitie
  Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat vineri ca adoptarea Legii educatiei a apropiat formatiunea sa de actuala putere si a indepartat-o de Opozitie, informeaza Mediafax. Liderul maghiar a spus ca nu vede de ce UDMR ar trebui sa speculeze, acum, alte formule de guvernare si alte coalitii.
  14 Decembrie 2010,Niciun alt sistem de justitie dintr-o tara membra a UE nu a facut la fel de mult rau cetatenilor ca cel din Romania, sustine Traian Basescu.

  „Stiu ca cei din C.S.M .sunt foarte sensibili si probabil considera ca orice declaratie este un amestec in treburile justitiei. Nu este, este obligatia mea sa veghez la buna functionare a institutiilor statului. CSM nu a functionat in mandarul trecut.

  In plus, nu exista niciun sistem de justitie in interiorul UE care sa fi facut atata rau unei tari cat a facut justitia din Romania romanilor. Au facut din nepasare, din credinta ca sunt Dumnezei si din dispret pentru nevoia romanilor de a trai intr-o tara in care sa fie protejati de lege”, a precizat seful statului in timpul conferintei de presa sustinuta marti la Cotroceni.

  Afirmatia a fost facuta in contextul in care mai multi membri CSM intentioneaza sa obtina un al doilea mandat.

  „In CSM s-a sperat ca va fi respectata legea, in mod deosebit in privinta alegerilor. S-au facut interpretari, se pune in discutie legitimitatea unor membri CSM, cei care nu au inteles ca nu poate avea nimeni un mandat mai mult de 6 ani la CSM (…) Avem o justitie independenta, care considera ca i se cuvine tot, dar de romani nu ii pasa. Sunt foarte multi judecatori gata sa isi faca datoria, dar in varful lor e o institutie care face mult rau Romaniei, oricant s-ar supara si doamna Pivniceru, si doamna cu sotul arestat, Costiniu, le place, nu le place, asta e”, a mai precizat Traian Basescu.
  Comunicat de presaianuarie 13, 2011
  În urma desemnării doamnei judecător Ioana Bogdan, fostă consilieră personală a domnului Daniel Morar, în cele două complete de judecată din dosarele care privesc cauzele mele şi care se judecă, în aceste zile, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi în urma respingerii cererii de recuzare, am transmis o scrisoare deschisă domnului judecător Nicolae Horaţius Dumbravă, preşedintele CSM, doamnei Livia Doina Stanciu, preşedintă ICCJ şi domnului Cătălin Marian Predoiu, ministrul justiţiei.
  De asemenea, am transmis scrisori de informare ambasadorilor ţărilor membre UE la Bucureşti, comisarilor europeni şi altor reprezentanţi ai unor organisme internaţionale.
  Anexez textul scrisorii transmise domnului judecător Nicolae Horaţius Dumbravă.
  Bucureşti, 13 ianuarie 2011
  Trebuie să vă informez asupra unui aspect extrem de grav al evoluţiei justiţiei din România, în ultimii ani.
  După cum ştiţi, timp de 6 ani, din răzbunare politică, Traian Băsescu, prin procurorii numiţi de el la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie mi-a instrumentat zeci de aşa zise „dosare de mare corupţie”. Aceste acuze penale de „mare corupţie” se referă în realitate la cauze civile, pixuri şi brichete din campania electorală sau adoptarea unei hotărâri de guvern.
  Cele trei dosare se află, în urma solicitării mele ca Parlamentul să-şi dea avizul favorabil, pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
  Astăzi am avut surpriza să constat că noile complete de judecată ale ICCJ sunt de fapt „complete de execuţie”, în condiţiile în care, în două(!) din aceste complete, Daniel Morar, procurorul şef al DNA, cel care a instrumentat şi comentat public dosarele mele, şi-a numit propria consilieră, Ioana Bogdan.
  În mod normal, numirea în completele de judecată este aleatorie, iar Ioana Bogdan – numită la ICCJ în urma unui simplu interviu din noiembrie 2010, şi în lipsa oricărei experienţe şi a unei pauze de mai mult de 5 ani ca judecător – face parte din două complete în cauzele în care se soluţionează dosarele mele, cauze care se desfăşoară în zile succesive.
  Deşi am solicitat ca Ioana Bogdan să se abţină ca incompatibilă, aceasta a refuzat, iar cererea de recuzare pe care am formulat-o a fost respinsă.
  În aceste condiţii, rezultă clar că DNA a efectuat operaţiile de hărţuire politică şi juridică împotriva mea iar acum încercă să şi judece şi să impună condamnări.
  Această numire dovedeşte încă o dată caracterul profund politic al dosarelor mele.
  Credeţi că, în aceste condiţii, se mai poate vorbi, în România, de o justiţie independentă?
  Sunt evidente evoluţiile spre un regim dictatorial în România, în condiţiile în care Traian Băsescu a preluat controlul total asupra Guvernului, Parlamentului, Curţii Constituţionale, Parchetului General şi, acum, asupra judecătorilor, inclusiv prin presiunea alcătuirii Consiliului Superior al Magistraturii. Gravitatea evoluţiilor mă determină să mă adresez atât instituţiilor europene cât şi altor organisme internaţionale.
  Cu aleasă consideraţie,
  Adrian Năstase

  12 Ianuarie 2011, Ungaria spijina aderarea Romaniei in Schengen Ungaria sprijina aderarea Romaniei la spatiul Schengen, pe parcursul detinerii de catre Ungaria a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in semestrul I al anului 2011, a anuntat miercuri E.S. Oszkar Fuzes, ambasadorul Republicii Ungare la Bucuresti.

  Diplomatul ungar s-a intalnit cu ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, iar in cadrul discutiilor, partea ungara a reiterat sprijinul ferm pentru Romania, se arata intr-un comunicat MAI .

  Igas a prezentat stadiul la zi si progresele pe care tara noastra le-a inregistrat pentru atingerea acestui obiectiv strategic, apreciind ca Raportul de evaluare care va fi adoptat de catre Grupul SCH-Eval al Comisiei Europene pe problematica SIS/SIRENE va fi unul favorabil pentru Romania, avand in vedere indeplinirea conditiilor tehnice pentru aderare.

  De asemenea, s-a subliniat faptul ca o serie de state membre ale UE, care detin calitatea de membri ai Forumului Salzburg (Austria, Ungaria, Polonia, Slovenia, Cehia, Slovacia), si-au exprimat anterior sprijinul pentru demersurile tarii noastre de a deveni membru Schengen.
  Comisia senatoriala de ancheta pentru PETROM, 2008ianuarie 12, 2011

  Emil Boc şi unii dintre colegii săi portocalii, în timp ce măresc periodic accizele la combustibil care, împreună cu taxele, au ajuns să depăşească jumătate din preţ, au inceput să vorbească tot mai des despre un subiect care, se pare, ii depăşeşte. Sau incearca, smechereste, sa gaseasca un vinovat pentru situatia aberanta in care au adus economia tarii.
  În perioada 1998-2000, perioadă în care Traian Băsescu facea parte din guvernul Romaniei şi vindea industria tarii prin angajamentul luat in numele guvernului si in calitate de coordonator al programului cu Banca Mondiala, datoriile SNP Petrom la buget erau de peste 10.300 miliarde lei.
  Sigur că pentru Băsescu şi clanurile sale, Petrom a reprezentat o vacă de muls în timp ce întreaga populaţie trebuia să plătească arieratele prin preluarea de către stat la datoria publică a creditelor în valută.
  În toate acordurile cu FMI şi Banca Mondială a fost prevăzut, drept criteriu de performanţă, reducerea arieratelor SNP PETROM fără de care România nu ar fi putut primi statutul de economie funcţională de piaţă, inclusiv in raporturile cu Uniunea Europeana.
  Datorită jafului din companie singura soluţie acceptată de partenerii internaţionali a fost angajamentul pentru privatizarea companiei.
  De curand, un papagal de la guvern, menţiona ca valoare pentru Petrom suma de 18 miliarde de euro (nu pun in discutie faptul ca preturile in acea perioada erau stabilite in dolari). Dacă veţi citi Raportul comisiei senatoriale de ancheta, pe care il anexez, veţi observa că valoarea Petrom la momentul 2004, aşa cum a fost ea estimată prin 4 metode diferite de calcul, se afla între 1,4 şi 2,1 miliarde USD. Să fie o simplă problemă de virgulă…
  Cât despre rezervele României, societatea PETROM avea în concesiune perimetre de dezvoltare-exploatare şi exploatare petrolieră care în momentul privatizării au trecut în concesiunea noii societăţi, societate juridică română. În cursul negocierii cu OMV, deşi FMI s-a opus, s-a reuşit reducerea perioadei legale de concesiune de la 30 de ani la 10 ani.
  Vă atrag atenţia asupra concluziilor Raportului Comisiei Senatoriale de Ancheta din 2008, dar şi asupra recomandărilor făcute.

  Rezultă clar că, în contractul de privatizare, au fost prevăzute clauze prin care s-a stabilit că deciziile se iau cu o anumită majoritate, reprezentanţii statului român deţinând o aşa-numita” acţiune de aur” pentru pe o perioadă de 5 ani. Din păcate această clauză nu a fost folosită.
  Este clar pentru toată lumea că Boc şi guvernele de dreapta au fost şi sunt în continuare, incapabile să gestioneze procesul post privatizare şi din această cauză au fost aduşi experţi şi salariaţi din Bulgaria şi Turcia sau licitaţiile OMV au fost câştigate doar de firme din afara României.
  Vă reamintesc că, în intervalul 2001- 2003, volumul datoriilor PETROM s-a redus cu 51%, pentru prima dată SNP Petrom şi-a achitat în totalitate obligaţiile la bugetul statului, inclusiv impozitul pe profit.
  Acum, portocaliii lui Boc din Consiliul de Administraţie nu s-au ocupat decât de rezolvarea problemelor personale. De ce nu-i intreaba nimeni cu ce se ocupa acolo si cum apara interesele statului in companie?
  DE CE S-A DAT VINA PE ALTCINEVA ?PENTRU CA ! Constanta lui BASESCU – cautarea si gasirea unor vinovati inventati politic !

  Basescu, Stolojan si Petrom-ulianuarie 10, 2011
  Am ramas dator cu Memorandumul, semnat de Traian Basescu, in 2000, referitor la intelegerile cu Banca Mondiala.
  Puteti vedea aici, si poate vedea si Emil Boc, cine este autorul angajamentului “iresponsabil” de privatizare a Petrom si a intregii industrii romanesti.
  In ceea ce priveste conditiile privatizarii, inclusiv pretul, acestea au fost examinate, dupa 2004, de o comisie a Senatului, care nu a gasit nici o neregula. Oricum, poate ca proiectul de privatizare a PETROM, cu 150 de milioane $, initiat prin 1999, de Theodor Stolojan, impreuna cu cativa prieteni, era mai valabil…
  Boc ar trebui sa infiinteze si o comisie care sa analizeze cresterea accizelor la carburanti, in ultimul an. Daca nu stie…

  Angajamentele relativ la Petrom se gasesc la pagina 10 din anexa. Pana acolo despre sare, apa minerala, CFR marfa, eliminarea bancilor de stat din sistemul bancar romanesc, Romtelecom, BRD, Petromidia, Romaero, Tarom, Sidex, Alro, Alprom, Conel si Romgaz.
  Dovada ca Memorandumul ministrului transporturilor de atunci, Traian Basescu, a produs efecte este si includerea acestor conditii in Memorandum de conditii economice si memorandum tehnic cu FMI, din 16 mai 2000, care poate fi accesat pe site-ul FMI si unde se precizeaza printre altele ca:
  “Al treilea, cu privire la companiile nationale (fostele regii autonome), dupa cum s-a convenit cu Banca Mondiala, am oferit pentru privatizare la sfarsitul lui 1999 o cota minoritara de capital al PETROM (35%). Totusi, aceasta strategie a esuat in atragerea vreunui interes serios. Vom analiza motivele care au condus la esuarea acestei strategii, impreuna cu Banca Mondiala si vom deschide o licitatie pentru privatizarea PACHETULUI DE CONTROL al PETROM anul acesta
  ,Oprea ,Sarbu ,Diaconescu –alaturi de altii cu aceasi imoralitate ,sunt responsabili pentru desfacerea cim al subsemnatului in aaul 01 si 0Cum a incercat sa creasca in ochii electorilor din sectorul 2 cel care s-a alaturat in poza de pe calenfarul pentru anul 2 011,langa cel care reprezinta nemargini in gandire cultura Romaniei !!!
  Ontanu a favorixzat permanenta inundarea a garsonierei noastre din naul 2002 pana in anul octombrie 2009..

  Constantin Cerbulescu a fost numit la conducerea ANPC 12.10.2009
  Constantin Cerbulescu a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, cu rang de secretar de stat, prin decizia 725 din 9 octombrie, anunta institutia intr-un comunicat de presa.
  In perioada 2005 – 2006, Constantin Cerbulescu a fost director al Oficiului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, iar din 2006 pana in octombrie 2009 a detinut functia de inspector sef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Bucuresti-Ilfov.
  Totodata, prin decizia 726/9 octombrie 2009, in functia de vicepresedinte al ANPC a fost numita Rodica Mioara Toth.[ Prim-ministru
  Decizia 726 din 9 octombrie 2009 (Decizia 726/2009)
  pentru numirea doamnei Rodica Mioara Toth in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor
  Publicat in Monitorul Oficial 681 din 9 octombrie 2009 (M. Of. 681/2009)
  In temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare, si al art. 5 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 284/2009 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor,

  primul-ministru emite prezenta decizie.

  Articol unic. – Pe data intrarii in vigoare a prezentei decizii, doamna Rodica Mioara Toth se numeste in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

  PRIM-MINISTRU
  EMIL BOC

  Contrasemneaza:
  —————
  Secretarul general al Guvernului,
  Daniela Nicoleta Andreescu

  Bucuresti, 9 octombrie 2009.
  Nr. 726
  CONTRASEMNEAZA FATA VECINULUI MEU ,CARE SI-A OPRIT CAMERA DIN FUNCTIUNE CDUPA MOMENTUL IN CARE EU I-AM SPUS MAMEI MELE CELE INTAMPLATE CU PLATA NEDATORATA DE LA INTRETINERE!!!DIN CAUZA TEMERII JUSTIFICATE CA VOI PUNE IN APLICARE CEEA CE AM SPUS LA MAICA-MEA IN CASA:” PENTRU DOVEDIREA FAPTULUI CA FOSTA CONCUBINA NU MAI STA AICI,VOI CEREIN INSTANTA PROBA CU CASETELE DE PE CAMERA DE FILMAT A VECINULUI ANDREESCU “
  COMPLICITATEA MULTORA , ESTE ABSORBITA DE COAUTORAT!!!!! ]
  Noua conducere a ANPC va actiona pentru cresterea eficientei activitatii de control prin optimizarea utilizarii resurselor umane si materiale.
  „Vom concentra eforturile de prevenire si combatere a neregulilor ce afecteaza un numar semnificativ de consumatori, asa cum reiese din statisticile centralizate de Autoritate la nivel national. Vom acorda o atentie sporita marilor operatori economici si a acelor entitati in pozitie dominanta sau de monopol, tinand cont de numarul de consumatori ce pot fi prejudiciati. Rezultatele activitatii noastre se vor regasi nu numai in sanctiuni ci si in initiative legislative menite sa previna viitoare abateri”, a declarat Constantin Cerbulescu, noul presedinte al ANPC.
  FAPTUL CA SE INTRA PE CALCULATORUL MEU SI MI SE IAU INFORMATIILE PRIN ATACURI TIP PHISING –DATE PE CARE LE STRANG ZI DE ZILE DE PE INTERNET ,TRABUIA SA FACA OBIECTUL A.N.P.C..

  Cum a musamalizat .AN.P.C SESIZAREA MEA COMPLETATA SI INTREGITA SI PRECIZXATA? Prin trimiterea unei asa zise adrese raspuns semnata de SAMUEL CALOTA in 6 ianuarie 2011,raspuns care face obiectul prezentei CERERI INDIVIDUALE latuiri de ?A pretins ca nu este competent raportat la obligatiile stabilite de lege ,fapt pentru care este stimulat de catre coruptii care ocupa functiile publice in cadrul sistemulu mafiot.

  ANTIDOTURILE LA OTRAVURI POTRIVIT MEDICINEI LEGALE !!!

  OAMENII MAI SIMPLI DAR INZESTRATI CU CITIREA ANUMITOR SEMNE AU DARUL DE A LIS E ARATA IN SOMN SAU IN ALTE MODURI DE CITIRE A VIITORULUI EI SAU AL ALTORA!UN COSMAR CA SI TATAL MEU ,A AVUT SI FOSTA MEA PRIETENA (LILIANA DUMITRA )CARE S-A VISAT CU CEL CE A FOST ASASINAT CA SI CU SOTIA SUPRAVIETUITOARE,SI CARE A VRUT SA II PUNA IN GARDA CA LI SE VA INTAMPLA CEVA RAU !DIN PACATE NU A MAI AVUT MINUTE PE TELEFON SI NU A MAI TELEFONAT CELE PREVESTITOATRE DIN VISUL AVUT PE 22 SI 23 DECEMBRIE 2010.

  MAI JOS ESTE SCHITA CELOR VAZUTE DE CEA CARE S-A UITAT IN CEASCA MEA DE CAFEA! CELE DOUA LITERE DE T APARTIN PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU SI MINISTRULUI DE INTERNE TRAIAN IGAS CARE AU FORTAT PRIN ACEST ASASINAT URMAT DE AMENINTAREA FACUTA DE IONASCU –INTRAREASTATULUI AGRESOR IN SCHENGEN! LA PERMENUL STABILIT MARTRIE 2011 ASA CUM A DECLARAT SI ELENA BASESCU CARE L-A DAT DE GOL PE TATAL SAU IN CE PRIVESTE OBIECTIVUL PRESTABILIT SI CARUIA NIMENI NU-I POATE STA IN CALE !LIERA U IDENTIFICA PE INSTIGATOAREA ELENA UDREA CARE ACTIUONAT PE FATA !IN COMPARATIE CU CEI DOI T
  DIRECTORUL SERVICIULUI ROMAN DE INFOR,MATII RADU TIMOFTE A AVUT UN PROFESOR DE ISTORIE CARE II DADEA IN CARTI !CHIAR EL A AVUT CURAJUL DE ARECUNOSTE PUBLIC ACESTE LUCRURI PENTRU CA SE TEMEA SA NU I SE INTAMPLE CEVA NECURAT DIN PERSPECTIVA ATATTOR INFIRMATII SENSIBILE CUNOSCUTE !

  SI ELENEI CEAUSESCU I SE GHICISE MOARTE VIOLENTA DIN CAUZA UNOR FOCURI DE ARME,.DAR DACTILOGRAFEI CHICISTAORE , I-A FOST TEAMA SA DEZVALUIE CELEI CARE REPREZENTA CABINETUL NR.1
  TE:Traian Igaş, ministrul de interne: Nu răspund aberaţiilor unui senator care nu mai e judecător sau procuror din 1990. Dacă insistă o să îi răspund la momentul potrivit.

  Un senator PSD face acuzaţii grave la adresa ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş:

  Pregătirea liceală şi universitară a domnului Constantin Traian Igaş este precară. Profesia sa de bază este tâmplar şi a absolvit liceul cu dificultate, obţinând bacalaureatul la vârsta de 24 ani (în 1992 ), după ce a urmat clasele a IX-a şi a X-a la Liceul agricol din Miniş (de unde se spune că ar fi fost exmatriculat), iar clasele a XI-a, a XII-a şi a XIII-a le-a terminat la seral, după o perioadă de 7 ani, la Liceul industrial din Nădlac (cu profil prelucrarea lemnului) şi la Grupul Şcolar „Gheorghe Lazăr” din Pecica, localitatea sa de domiciliu, unde tatăl său a fost şef de post.

  Facultatea de Drept a Universităţii de Vest Vasile Goldiş din Arad (universitate privată) a absolvit-o la vârsta de 35 de ani (în 2003), la forma de învăţământ la distanţă şi cu o medie mediocră (6,30). Este de reţinut că rectorul acestei universităţi, Aurel Ardelean, fost senator PRM, a trecut în PDL şi i-a devenit coleg de partid domnului Igaş, obţinând funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene Arad a PDL şi asigurându-i-se candidatura la Senat într-un colegiu din judeţul Arad la alegerile parlamentare din 2008. În al doilea rând, ministrul Igaş nu are nicio experienţă în domeniul juridic, nepracticând profesiile de magistrat, avocat, notar sau consilier juridic, şi nicio experienţă în domeniul administraţiei publice în funcţii executive.

  Există informaţii şi indicii că ar fi fost şi ar fi implicat în activităţi de contrabandă. Potrivit unor concitadini din oraşul Pecica, domnul Igaş nu şi-a făcut studiile liceale la timp întrucât s-a ocupat cu activităţi de bişniţă: în perioada 1986-1989, beneficiind de paşaport de mic trafic, aducea diverse mărfuri (ţigări, cafea, băuturi alcoolice, dulciuri) din Ungaria pe care le vindea în piaţa din Pecica, iar în perioada 1990-1996 a fost unul din cei mai cunoscuţi bişniţari de valută (dolari, mărci, forinţi) ai judeţului Arad, activând în Vama Nădlac şi la hotelul Astoria (actualmente Continental) din Arad. Cu banii câştigaţi din bişniţă şi din firma de tâmplărie ( SC Costello 2000 SRL, la care este asociat unic şi a cărei denumire vine de la prenumele său de alint, Costel) şi-a construit un hotel la intrarea în oraşul Pecica dinspre Arad (în faţa căruia este poziţionat un panou inscripţionat „SC Costello 2000 SRL” şi la care este anexată o clădire de birouri, inscripţionată „Electro Construct”, firmă la care asociat unic şi administrator este numitul Pop Sorin Iulian, preşedintele Organizaţiei orăşeneşti Pecica a PDL, are ca obiect principal de activitate „lucrări de instalaţii electrice” şi a realizat principalele lucrări la următoarele obiective: Primăria Municipiului Arad, Stadionul UTA, Catedrala catolică, Parcul Aleea Borsec, Cartierul Grande Village Europa, Zona industrială Arad). Până în prezent, acest hotel nu apare consemnat în declaraţiile de avere ale senatorului sau ministrului Constantin Traian Igaş. Atât înainte cât şi după 1989, Constantin Traian Igaş a profitat în exercitarea acestor activităţi speculative de faptul că tatăl său a fost şef de post şi avea relaţii strânse cu poliţiştii, grănicerii şi vameşii din zonă. Ce este mai grav, în ultimii ani, respectiv de când a devenit parlamentar şi ministru, domnul Igaş este suspectat că ar fi legat şi chiar implicat în activităţi de contrabandă cu ţigări. Mai concret, un prieten apropiat de-al său, Crăciun Dorel Găvruţă, are două magazine duty-free în Vama Moraviţa, prin care sunt aduse cantităţi mari de ţigări din spaţiul ex-iugoslav, îndeosebi din Serbia, care sunt depozitate în grajdurile unui fost CAP din Pecica ( denumit Timpuri Noi), amplasate pe un câmp la limita cu comuna Pereg, de unde sunt încărcate în camioane sau microbuze şi sunt transportate în ţări europene din Spaţiul Schengen, unde sunt comercializate ilegal. Acest Crăciun Dorel Găvruţă, născut la 28.06.1967 în Salonta judeţul Bihor, cu domiciliul în oraşul Pecica, este asociat unic şi administrator al SC Doris Com SRL Pecica, care are, potrivit informaţiilor furnizate de Oficiul Registrului Comerţului, patru puncte de lucru în Vama Moraviţa (lot 2), în Zona liberă Curtici-Arad (parcela 4 lotul 4 B) şi în Pecica (la nr. 66 şi pe str. 303 nr. 4/A). SC Doris Com SRL are înregistrate 8 autocamioane şi 20 de microbuze marca Iveco, care sunt folosite în operaţiunile de contrabandă cu ţigări.

  Conform unor surse din zonă, aceste operaţiuni ample de contrabandă s-ar realiza cu largul concurs al chestorului Ion Handra, şeful Inspectoratului Judeţean Arad al Poliţiei de Frontieră, şi sub protecţia şefilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, cu toţi apropiaţi ai primarului Gheorghe Falcă şi ai ministrului Constantin Traian Igaş. Circulă informaţii că o parte din banii realizaţi din contrabanda de ţigări ajung, prin intermediul primarului Falcă, la preşedintele Traian Băsescu, naşul său de căsătorie şi de botez al copilului său. La rândul său, primarul Falcă este naşul de botez al unuia dintre copiii ministrului Igaş. Cert este că şeful poliţiştilor de frontieră arădeni, Ioan Handra, a fost promovat în funcţie de primarul Falcă, cu care este în relaţii apropiate, şi a fost avansat chestor de poliţie, în data de 29 noiembrie 2010, de preşedintele Traian Băsescu, la propunerea ministrului Igaş, deşi nu avea funcţia necesară pentru acordarea unui asemenea grad, pentru funcţia acestuia fiind prevăzut gradul de comisar şef. Şi şeful Direcţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, vameşul Aurel Mătiuţ, care are în subordine vămile Moraviţa şi Nădlac, este un prieten al cuplului Falcă-Igaş. În data de 13 ianuarie 2011, la două zile după ce am efectuat o vizită de documentare în judeţele Arad şi Timiş, procurorii de la Serviciul teritorial Timişoara al DIICOT au început urmărirea penală împotriva directorului Aurel Mătiuţ şi a patru vameşi de la Vama Jimbolia, pentru infracţiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenţă în serviciu, pentru că în luna noiembrie 2010 au lăsat să intre în România, prin punctul de trecere al Frontierei Jimbolia, două autotrenuri în care se aflau 33.600 de pachete de ţigări de contrabandă provenite din Serbia.

  Având în vedere gravitatea informaţiilor semnalate, solicit sesizarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sub aspectul infracţiunii de contrabandă în formă organizată. În probaţiune, pot fi solicitate informaţii şi înregistrări de la serviciile secrete ale anumitor state membre ale Uniunii Europene. Aşteptăm informaţii şi înregistrări şi din partea Serviciului Român de Informaţii, chiar dacă primul adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea, şeful de facto al acestei instituţii, originar din judeţul Arad, a fost propulsat în această funcţie de prietenul Gheorghe Falcă şi de naşul Traian Băsescu.

  III. Expunerea pretinsei sau pretinselor violări ale Convenţiei şi/sau a Protocoalelor, precum şi a argumentele în sprijinul acestor afirmaţii
  PE ASPECTUL RELEVANT AL ASASINATULUI ,AVAND IN VEDERE Articolul 36 . Intervenţia terţilor
  [1. În orice cauză aflată în faţa une Camere sau a Marii Camere, o înaltă
  parte contractantă, al cărei cetăţean este reclamantul, are dreptul de a
  prezenta observaţii scrise şi de a lua parte la audieri.
  2. În interesul bunei administrări a justiţiei, preşedintele Curţii poate invita
  orice înaltă parte contractantă care nu este parte în cauză sau orice
  persoană interesată, alta decât reclamantul, să prezinte observaţii scrise
  sau să ia parte la audiere.]solicit PENTRU BUNA ADMINISTRARE A JUSTITIEI,SOLICIT AUDIEREA LUIU IONASCU DUMITRU CARE M-A INCUNOSTIINTAT DESPRE CE VOM AUZII IN DAT DE 25.XII 2010 ,ADICA DESPRE ASASINATUL INDREPTATA IMPOTRIVA TATALUI MEU HOMOROCEANU AUREL!!!
  ESTE UTILA AUDIEREA LUI IONASCU DUMIYTRU SI SUB ASPECTUL VIOLARII DREPTULUI MEU LA EXPRIMARE,CA SI IN RAPORT LA DREPTUL MEU LA VIATA !
  Articolul 10 . Libertatea de exprimare
  1. Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept
  cuprinde libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau de a comunica
  informaţii ori idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama
  de frontiere.
  DUJPA CE A AVUT LOC O INSCENARE DE SORGINTE SECURIST –COMUNISTA,S-A INCERCAT INCALCAREA Articolul 6 . Dreptul la un proces echitabil
  2. Orice persoană acuzată de o infracţiune este prezumată nevinovată
  până ce vinovăţia sa va fi legal stabilită.
  A FOST VIOLAT Articolul 8 . Dreptul la respectarea vieţii private şi de familie
  1. Orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private şi de familie,
  a domiciliului său şi a corespondenţei sale.
  2. Nu este admis amestecul unei autorităţi publice în exercitarea acestui
  drept decât în măsura în care acest amestec este prevăzut de lege
  SUNT DISCRIMINAST PENTRU CAS NU SUNT MEMBRU PDL!
  Articolul 14 . Interzicerea discriminării
  Exercitarea drepturilor şi libertăţilor recunoscute de prezenta convenţie
  trebuie să fie asigurată fără nici o deosebire bazată, în special, pe sex,
  rasă, culoare, limbă, religie, opinii politice sau orice alte opinii, origine
  naţională sau socială, apartenenţă la o minoritate naţională, avere,
  naştere sau orice altă situaţie.
  AU EXISTAT ASUPRA MEA ZECI DE TENTATIVE DE OMOR IN CONDITIILE IN CARE CONVENTIA EUROPEANA GARANTEAZA ACEST DREPT FUNDAMENTAL DAR CURTEA EUROPEANA NU PRONUNTA HOTARARI DE ASEMENEA MANIERA PENTRU CA NU EXISTA INTERES LEGAL IN ACEST SENS !
  SINGURA PERSONALITATE POLITICA DIN ROMANIA CARE S-A EXPRIMAT DE SUTE DE ORI FATA DE ASASINATTELE DIN ROMANIA ,ESTE EUROPARLAMENTARUL VADINM TUDOR CARUIA NU I S-A PUTUT INCHIDE GURA DE CATRE REGIMUL CRIMINAL, LA PUTERE PE FATA TIMP DE DOUA MANDATE BASESCIENE
  Articolul 2 . Dreptul la viaţă
  1. Dreptul la viaţă al oricărei persoane este protejat prin lege. Moartea nu
  poate fi cauzată cuiva în mod intenţionat, decât în executarea unei
  sentinţe capitale pronunţate de un tribunal în cazul în care infracţiunea
  este sancţionată cu această pedeapsă prin lege.
  2. Moartea nu este considerată ca fiind cauzată prin încălcarea acestui
  articol în cazurile în care aceasta ar rezulta dintr-o recurgere absolut
  necesară la forţă :
  a. pentru a asigura apărarea oricărei persoane împotriva violenţei
  ilegale ;
  b. pentru a efectua o arestare legală sau pentru a împiedica evadarea
  unei persoane legal deţinute ;
  c. pentru a reprima, conform legii, tulburări violente sau o insurecţie.

  PENTRU CA NU SUNT DE ETINIE EVREIASCVA ,UNGURESCA SAU TIGANAESCA ,SUNT DISCRIMINAT IN MOD CONTINUU PE CRITERIUL ETNIEI DAR SI PE CREITERIUL NEAPARTENENTEI POLITICE LA PDL!!!

  Articolul 14 . Interzicerea discriminării
  Exercitarea drepturilor şi libertăţilor recunoscute de prezenta convenţie
  trebuie să fie asigurată fără nici o deosebire bazată, în special, pe sex,
  rasă, culoare, limbă, religie, opinii politice

  STATUL AGRESOR ROMAN CONDUS DE UN GRUP DE PERSOANE (PDL) SUSTINUT LA NIVEL EUROPEAN DE CATRE E.P.P. desfăşura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmăreşte
  distrugerea drepturilor sau a libertăţilor recunoscute de prezenta
  convenţie!

  Articolul 17 . Interzicerea abuzului de drept
  Nici o dispoziţie din prezenta convenţie nu poate fi interpretată ca
  implicând, pentru un Stat, un grup, sau un individ, un drept oarecare de
  a desfăşura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmăreşte
  distrugerea drepturilor sau a libertăţilor recunoscute de prezenta
  convenţie sau de a aduce limitări mai ample acestor drepturi şi libertăţi
  decât acelea prevăzute de această convenţie.

  IN CE PRIVESTE INCALCAREA DREPTULUI LA VIATA IN RAPORT DE SUBSEMNATUL EXISTA VIOLARI PERSISTENTE CA DURATA,SI INTENSITATE,NELUATE IN SEAMA DE CATRE E.C.H.R..IN CAZURILE INDIVIDUALE CU CARE A FOST SESIZATA !IATA DE CE S-A AJUNS LA ASASINAREA TATALUI MEU HOMOROCEANU AUREL!
  SOLICIT SA CONSTATATI CA IN CE MA PRIVESTE , CA IN ROMANIA NU SE APLICA EFECTIV NICI UN ARTICOL DIN CONVENTIA EUROPEANA,DAR MAI ALES Articolul 13 . Dreptul la un recurs efectiv
  Orice persoană, ale cărei drepturi şi libertăţi recunoscute de prezenta
  convenţie au fost încălcate, are dreptul să se adreseze efectiv unei
  instanţe naţionale, chiar şi atunci când încălcarea s-ar datora unor
  persoane care au acţionat în exercitarea atribuţiilor lor oficiale.
  PE CALE DE CONSECINTA SA DISPUNETI CA SUNT INDEPLINITE CERINTELE PREVAZUTE DE ART,35 ,in sensul ca am sesizat curtea şi într-un termen de 6 luni, începând cu data deciziei
  interne definitive.
  RAPORTAT LA PREVEDERILE Articolul 41 . Reparaţie echitabilă
  Dacă Curtea declară că a avut loc o încălcare a Convenţiei sau a
  protocoalelor sale şi dacă dreptul intern al înaltei părţi contractante nu
  permite decât o înlăturare incompletă a consecinţelor acestei încălcări,
  Curtea acordă părţii lezate, dacă este cazul, o reparaţie echitabilă. ESTE DE FACUT URMATOAREA PRECIZARE :: AVAND IN VEDERE CALITATEA FACTORULUI UMAN CE LUCREAZA IN J.A.I.(POLITIE ,INSTANTE ,PARCHETE )I.M.L. ,AFIRM CU CERTITUDINE CA ,DREPTUL INTERN NU PERMITE NICI MACAR O INLATURARE INCOMPLETA A EFECTELOR DESFIINTARII DREPTULUI LA VIATA , IN RAPORT DE CEL ASASINAT
  IV. Expunerea în legătură cu prevederile art. 35/ din convenţie
  18. Decizia internă definitivă (data şi natura deciziei, organul judiciar sau altul care a pronunţat-o) [.
  DECIZIA AGENTIEI NATIONALE DE PROTECTIE A CONSUMATORULUI DE A MUSAMALIZA ABUZURILE SI CRIMELE NEOCOMUNISTE ALE ROMTELECOM ,ENEL,.FIIND MANA IN MANA CU INFRACTORII SEFI AI PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI CU CARE EXISTA CONTRACTE ,- SPRIJINITI DE MAFIA SECURITATII A LUI VIRGIL MAGUREANU
  RESPECTIVUL „RASPUNS” PRIMIT IN 06..01.2011,A …. FOST TRASAT DE LA NIVEL INALT PE FILIERA :PRESEDINTE ,PREMIER,S.R.I.,M..A.I, P.D.L. ]CARE A HOTARAT ASASINAREA LUI HOMOROCEANU AUREL ,DUPA CE IN PREALABIL ESUASE IN ASASINAREA RECLAMANTULUI HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL. DE CARE E.C.H.R.[PRIN COLONELUL DE SECURITAE CORNELIU BARSAN SI-A BATUT JOC DIN NAUL 2002-PANA IN PREZENT!!!
  19. Alte decizii (enumerate în ordine cronologică, indicând, pentru fiecare decizie, data, natura şi organul judiciar sau altul care a pronunţat-o) [..
  RAPORTUL POLITIEI MORENI DIN 27 DECEMBIE 2010 CARE A FOST DETERMINANT IN ASCUNDEREA CAUZEI MORTII COROBORAT CU –RAPORTUL MEDICO- LEGAL DIN 27.XII.2010AL SERVICIULUI DE MEDICINA LEGALA DAMBOVITA CARE NU PRECIZEAZA CAUZA MORTII .DESI ERA EVIDENTA CA LOVIRILE DIN ZONA CERVICALA AU IMOBILIZAT VICTIMA RAMASA LA PAMANT LASATA SUB EFECTUL GAZARII CRIMINALE !!
  20. Dispuneţi sau aţi dispus de un recurs pe care l-aţi exercitat?ORICE RECURS AS FI EXERCITAT ,ACESTA NU ERA EFECTIV IN ROMANIA NEOCOMUNISTA!
  LA JUDECATORIA MORENI CA SI LA TRIBUNALUL DAMBOVITA EXISTA DOI INFORMATORI AI SECURITATII .AMICI CARE L-AU CUNOSCUT PE CEL ASASINAT SI CARE NU POT DA DECAT HOTARARI JUDECATORESTI IMPOTRIVA AFLARII ADEVARULUI CAUZEI MORTII SUSPECTE A LOCOTENENT COLONELULUI HOMOROCEANU AUREL!! FIUL ASASINATULUI POSEDA CEL PUTIN O NOTA INMFIORMATIVA A CELUI CARE OCUPA DE 20 DE ANI FUNCTIA DE JUDECATOR DESI NU PUTEA SA DETINA ACEASTA FUNCTIE DIN MOMENT CE A FOST INFORMATOR AL SECURITATII!!
  IN TOT SISTEMUL JUDICIAR ROMAN CORUPT EXISTA ASTFEL DE CAZURI , NU ESTE VORBA DESPRE CAZURI IZOLATE ASA CUM SE SUSTINE IN MOD INRERESAT ILEGAL SI CU NERUSINARE DE CATRE AUTORITATILE CE CAMUFLEAZA CORUPTIA SI CRIMI ORGANIZATA DIN ROMANIA !!
  Dacă da, care şi pentru ce motiv acesta nu a fost exercitat? MOTIVUL PENTRU CARE NU AM MAI EXERCITATA PANA IN ACEST MOMENT VREUN RECURS CONSTA IN FAPTTUL NOTORIU CA POLITIA ,PARCHETUL INSTANTELE JUDECATORESTI SUNT IN SUBORDINEA PDL-UN PARTID FORMAT DIN SECURISTII SI MEMBRII P.C.R.
  Articolul 19 . Înfiinţarea Curţii
  Pentru a asigura respectarea angajamentelor care decurg pentru
  înaltele părţi contractante din prezenta convenţie şi din protocoalele
  sale, se înfiinţează o Curte europeană a Drepturilor Omului, numită în
  continuare „Curtea”. Aceasta va funcţiona permanent.
  Articolul 22 . Alegerea judecătorilor
  1. Judecătorii sunt aleşi de Adunarea Parlamentară în numele fiecărei
  înalte părţi contractante, cu majoritatea voturilor exprimate, de pe o listă
  de trei candidaţi prezentaţi de înalta parte contractantă.
  IN VEDEREA BUNEI ADMINISTRARI A JUSTITIEI,PENTRU A DOVEDI REAUA CREDINTA A SANTAJATEI ROMTELECOM CARE A MUSAMALIZAT INFRACTIUNEA VIOLARII SECRETULUI CONVORBIRILOR MELE TELEFONICE, SOLICIT SA FACETI ADRESA LA ROMTELECOM PENTRUU TRIMITEREA UNEI COPII XEROX DUPA CEREREA PE CARE AM DEPUS-OI N DATA DE 16 AUGUST 2010 SI PENTRU CARE AM PRIMIT NUMARUL DE INREGISTRARE ANEXAT IN FOTOCOPIE!!!
  PENTRU A DOVEDII IMIXTIUNEA STATULUI SANTAJIST IN FAMILIA HOMOROCEANU ,RESPECTIV ASUPRA SOREI MELE STANESCU ANCA LUCIA (FOSTA HOMOROCEANU ANCA LUCIA )))PRESIUNILE CARE SE FAC DE CATRE ANGAJATORUL BANCA ROMANA DE DEZVOLTARE CU DESFACEREA CONTRACTULUI DE MUNCA AL ACESTEIA DACA MIE NU-MI TACE GURA SI MAI TRIMIT MEMORII LA ORGANELE INTERNATIONALE SI ARAT CUM A FOST ASASINAT TATAL NOSTRU !DIN CAUZA MEA,SOLICIT SA O INVITATI SA FACA O INFORMARE SCRISA CURTII -REFERITOR LA DISCUTIA AVUTA IN ACEST SENS -MAI ALES IIN DATA DE 19 IANUARIE 2011 CAND A SPUS IN MOD EXPRES ,CLAR CA EA NU VREA SA-SI PIARDA SERVICIUL AVUT DIN CAUZA MEA ,,ASA CUM NU VREA SA MOARA SI MAMA NOSTRA DIN CAUZA DUSMANILOR MEI !!!!!!TOTODATA, EA A SPUS IN PRINCIPAL ,SA NU MA MAI DUC SA MANANC LA MAMA ,PENTRU A NU O MAI EXPUNE CUM L-AM EXPUS SI PE TATA!!!
  EXISTA PRESIUINI ASUPRA SOREI MELE SI CU O ACTIUNE DE DIVORT CARE POATE FI PUSA ORICAND PE ROLUL UNEI INSTANTE (SI SOLDAT IN PRINCIPAL CU PIERDEREA INJIUSTA A APARTAMENTULUI DIN TARGOVISTE ).PANA IN ACEST MOMENT POSIBILITATEA DIVORTULUI A FOST OPRITA DATORITA INSISTENTEI TATALUI MEU ,CARE IN PREZENT ,NU MAI ESTE IN VIATA!!!
  V. Expunerea obiectului cererii şi a pretenţiilor provizorii în vederea unei satisfacţii echitabile
  21. ESTE CERT CA NU EXISTA POSIBILITATEA EFECTIVA CA AUTORITATILE ROMANA SA DEZVALUIE ADEVARUL MORTII CELUI ASASINAT PE CONSIDERENTUL CA ADVERSARUL POLITIC TREBUIE LICHIDAT!!! ACEASTA CEL PUTIN SUB ASPECTUL CA MUSAMALIZAREA CELOR INTAMPLATE ESTE IN INTERESUL ADERARIII N MARTIE 2011 LA SCHENGEN !!!
  TACTICA SI STRATEGIA AUTORITATILOR STATULUI AGRESOR , ESTE DE A TERGIVERSA .DE A TARAGANA LA INFINIT AFLAREA ADEVARULUI IN CAUZELE DEDUSE SOLUTIONARII JUSTE A ORICAREI CAUZE PENALE!!
  NICI IN CAZUL A SUTE DE PERSOANE NOTORII ( ANTONIE IORGOVAN,ADRIAN PINTEA,MADALINA MANOLE,.STANESCU MIHAI ,DUMITRU TINU ,IERBASU ……………………)NU A EXISTAT NICI PANA ACUM O AFLARE A CAUZEI REALE A MORTII ACESTORA…. DIMPOTRIVA ,POT SPUNE CA PRIN ACESTA ATUTUDINE, AUTORITATILE NE-AU PUS IN GARDA IN SENSUL CA ACEASTA NI SE POATE MA NE INCAPATANEZ SA AM COLOANA VERTEBRALA SI IN CONTINUARE IN LOC SA MA FAC CA NU VAD ,CA NU AUD CE SE INTAMPLA IN JURULM EU!!
  DIN PACATE CEI CE AU SPUS ADEVARUL DESPREA REALITATEA ROMANEASCA ,PANA ACUM AU PLATIT CU VIATA LOR!MAI EXISTA IN MASS MEDIA PERSONALITATI CA SI OAMENI POLITICI ,CARE MAI AU CURAJUL SA MAI SPUNA CATEVA ADEVARURI DESPRE CEEEA CE SE INTAMPLA CU ADEVARAT IN ROMAINIA ULTIMILOR 6 ANI DE ZILE !!!
  A)))SA CONSTATATI CA AUTORITATILE STATULUI ROMAN PRIN INSTITUTIILE SAL;E (POLITIA MORENI PARCHETUL DAMBOVITA )NU AU RESPECTAT DREPTUL LA VIATA A LUI HOMOROCEANU AUREL) DIN MOMENT CE NU AU DORIT SA ELUCIDEZE DE CE DIMINEATA ZILEI DE 25 DECEMBRIE 2010 [7-11.20],NU ERA DESCHISA USA LA AP.3 ,IAR PE LA ORELE 12 A FOST GASITA USA AP.3 INTRE-DESCHISA IAR HOMOROCEANU AUREL A FOST GASIT LANGA USA INTRE-DESCHISA SI CU GAZELE DESCHISE IN SOBA DATA APROAPE LA MAXIM RAPORTAT LA FAPTUL CA CEL GASDIT MORT NU DESCHIDEA GAZELEIN SOBA PENTRU A SE INCALZII ,CI DESCHIDEA DOAR ARAGAZUL PENTRU A GATII
  B)))SA OBLIGATI PARTEA CONTRRACTANTA AGRESOARE CARE NU A RESPECTAT DREPTUL LA VIATA AL CELUI CARE NU A DECEDAT DIN CAUZE NATURALE ,SA PLATEASCA RECLAMANULUI CARE ERA INTRETINUT DE CEL ASASSINAT SUMA DE 2,4 MILIARDE DE EURO ECHIVALENTA A VALORII ~ A VIETII CELUI GASIT MORT
  PENTRU DESFIINTAREA DREPTULUI DE VIATA A INTRETINATORULUI MATERIAL AL RECLAMANTULUI HOMOROCEANU ADRIAN CAMILL, ,CERE CA PRETENTII PROVIZORII 2,4 MILIARDE DE EURO LA CARE SE VOR ADAUGA SUMELE DE BANI OCAZIONATE DE ACEST PROCES !

  C)S)))A CONSTATATI CA NU EXISTA UN TRIBUNAL IMPARTIALL CARE SA SOLUTIONEZE UN PROCES INTR-UN TERMEN REZONABIL AVND CA SCOP AFLAREA ADEVARULUI!-ATATA TIMP CAT PUTEREA EXECUTIVA EXERCITA O PRESIUNE MALEFICA ASUPRA PUTERII JUDECATOREASTI DIN CAUZA SANTAJULUI PERMANET EXERCITAT DE CATRE INSTITUTIILE PUBLICE FOLOSITE IN SCOP POLITIC CRIMINAL SI NU IN SCOPUL PENTRU CARE AU FOST CREATE !

  D))))SA CONSTATATI CA DREPTUL MEU DE VIATA ESTE IN PERICOL DIN CAUZA TRAFICULUI DE INFLUENTA AL POLITICULUI CRIMINAL IN SERVICIILE SECRETE PRECUM SI SI TOATE DOMENIILE VIETII SOCIAL-ECONOMICE E CONTROLATE DE CATRE POLITIA POLITICA PORTOCALIE

  E)))_)SA CONSTATATI ABUZUL DE DREPT ALSTATULUI AGRESOR ,RESPECTIV AL ROMTELECOM S.A.DE A MA OBLIGA SA PLATESC ABONAMENTUL LA UN POST TELEFONIC A CAREI DESFIINTARE AM SOLICITATAT-O IN SCRIS EU CARE ERAM BENEFICIARUL CONSUMATOR AL CONVORBIRILOR TELEFONICE SI PLATITOR AL TARIFELOR CONVORBIRILOR CARE ERAU ASCULTATE ATAT LOCAL(DE ADMINISTRATIA BLOCULUI D4) CAT SI DECATRE SERVICIUL DE TELEFONIE SPECIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.