Ne-am nenorocit! Iri nu mai apare decât pe bani și Geoană candidează din nou!

Irinel Columbeanu – știți care, ăla care i-a luat fața lui Boc în competiția piticilor a căror viață e monitorizată de români – a recunoscut la Realitatea TV că a primit bani, în fundația sa, pentru o apariție televizată. A spus că a primit bani și de la Antena 1, tot pentru a se plânge de viața trăită alături de Moni, despre care se spune că și-ar negocia și ea o apariție tv pentru 50.000 de euro! Iri s-a mulțumit cu de zece ori mai puțin pentru fiecare din cele două interviuri date! O fi suma proporțională cu lungimea picioarelor?

Sincer mă miră că Irinel a cerut bani ca să apară el, dar pe fiică-sa a expus-o pe gratis pe youtube!!!!!!!!!!!!

A doua temă: Mircea Geoană se declară deschis să mai candideze o dată la Președinția României… Eu știam că ăsta are ceva cu partidul, cu Ponta și ceilalți, dar cu noi ce are? Dacă mai încearcă la premiul cel mare, în 2014 – sau când or fi alegerile – democrat-liberalii pot propune și un bichon ca pretendent că au victoria asigurată.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

5 Responses to Ne-am nenorocit! Iri nu mai apare decât pe bani și Geoană candidează din nou!

 1. Gerhald says:

  Clar, lui Geoana ii plac esecurile…

 2. Lucian says:

  Scandal media de proporţii: Rumânii acuză Roma de furt calificat şi îi cer retrocedarea aurului în valoare de 53 miliarde $.
  .de Lucian Iosif Cueşdean la 25 martie 2011 la 19:32.Deşi păreau prieteni pentru veşnicie, rumânii acuză azi Roma de tâlhărie la drumul mare.

  Roma se apără în instanţă şi susţine că aurul luat de Traian de la Decebal a fost doar o plată anticipată pentru meditaţiile de latină date în masă barbarilor de geţi.Riposta dură a marelui savant german lingvistul Johannes Schmidt a spulberat minciuna ordinară şi a dovedit că Roma a fost aceea care a învăţat „latineşte” de la rumânii traci.Relaţii la 0722.317.501., unde puteţi cumpăra cărţile ce tratează această problemă.

  http://solif.wordpress.com/oferta-de-carte/

  .

 3. alinutza says:

  Poate vrea sa candideze din partea portocaliilor … 🙂

 4. fanel says:

  Caci bishonul ce-l privesti/ E chiar Boc-ul Tarii Romanesti!

 5. Baietel says:

  Ginerical maddame Costea, musai-mare sa agiunga NUMBER -ONE in ROMANIKA, nu se poate altfel! Ce promite socrella, ce dreaq d-omnilor! Nea Alecu, da parca si talutza era-i incantat de Prostanac, mai deunazi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.