Partidul Popular al lui Frunzăverde, posibil cuib pentru arediștii care se vor simți atrași de USL după alegeri?PNPL ar putea fi partidul parlamentar care n-a participat la alegeri

Potrivit unor surse din USL, Sorin Frunzăverde chiar ar trebui să facă, după alegeri, un partid care să poarte numele deja reținut la OSIM, Partidul Național Popular Liberal. Poate sunt doar optimiști cei care mi-au dat următoarele informații sau poate că au dreptate, doar timpul va demonstra asta.
Partidul, asociat USL, ar putea fi un cap de pod prin care Uniunea ar începe să-și repare relațiile cu popularii europeni, ultima familie mare popilitică în care USL nu are relații.
Pe de altă parte, se estimează că procentul pe care ARD îl va obține în alegeri va impune, cel mai probabil, deja celebra epurare a șefilor care n-au fost în stare să ducă partidul pe noi culmi de succes. PNPL-ul lui Frunzăverde – asociat, dar nu membru USL – ar fi locul ideal pentru adăpostirea acestor lideri ai PDL. PNPL ar putea deveni primul partid parlamentar care să nu fi trecut prin furcile gaudine ale votului popular. Că membrii săi vor susține guvernul USL sau poate chiar vor participa activ la actul de guvernare… bănuiesc că astea sunt întrebări retorice.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.