Profețiile lui Anatol Basarab și… un an bun pentru trandafiri

O iubire murise și acum se bucura că putea asculta melodia asta fără să se mai încarce de amintiri. Se gândea la viitor și pentru asta avea nevoie de o inspirație. ”Viitorul”… era unul din momentele alea în care nu îi plăcea că e un substantiv la masculin. Locul lăsat liber de sentimentele din trecut se umplea treptat și, brusc, voia să știe dacă face bine ce instinctual probabil deja făcea. Cu cine să vorbească despre asta? Fără să se facă de râs? Cu nimeni. Deschise un e-mail cu profeții. Zăcuse în cutia poștală nedeschis mult timp, dar parcă știa că acum devenise important. Citi:

”Dragostea îți va aduce o mulțime de surprize în 2011. Calitatea acestor surprize va depinde aproape în totalitate de felul în care tu te vezi. Dacă imaginea de sine va fi una puternică, armonioasă, energiile iubirii se vor desfășura cu ușurință, atrăgând astfel atenția către tine, mărindu-ți carisma. Dacă imaginea va fi distorsionată, fie subestimare fie supraestimare, vei genera energii negative, cei din jur îndepărtându-se.”

Și cum înăbuși ce simți? Cum faci să nu se vadă pe tine că sufletul îți e o haină jerpelită, prin ale cărei fire duse se vede carnea crestată?

”Este de preferat ca imaginea ce o transmiți altora să fie supraestimată puțin decât subestimată. Anul acesta, dragostea, iubirea sau simpla sexualitate au funcția de a te învăța, de a te întări, chiar de a crește nivelul tău de spiritualitate, înțelepciune, cunoaștere intuitivă. Din acest motiv este foarte important să alegi numai acele partenere capabile să depășească sexul mecanic și primitiv.”

Pe bune? Adică să aleagă? De unde? Ce horoscop bizar! Dacă avea de unde alege…

”Caută trăiri înalte. Hrănește-ți energiile dragostei, împărtășind această energie cu iubita, iubitele sau partenerele și totul va fi bine…”

Nu mai putea, a închis mesajul bombănind. Horoscopul ăsta vorbea probabil despre extratereștrii. Deodată își aminti de muzica de pe fundal și se lăsă pradă ei, vedea un cowboy așezat pe o verandă, cu cizmele cocoțate pe balustradă, privea pe sub borul pălăriei bobocii de trandafir și zâmbea la delicatețea lor, deși sufletul îi plângea. Totul părea atât de natural… când…

Mess-ul clipi. Ea era online… Zâmbi ca și cum avea în față trandafiri gata să explodeze de culoare și parfum. În sinea lui își spunea că poate prezicătorul avea mai mult har decât lasă simplele profeții să se vadă. Și poate nu erau preziceri, ci sfaturi prietenești.

P.S.: Melodia A Good Year For the Roses, unul dintre marile hituri ale lui George Jones, ascunde o superbă poveste de iubire, una dintre cele mai cunoscute în lumea iubitorilor muzicii country. George Jones și Tammy Wynette, două legende ale artei western, au fost căsătoriți câțiva ani, între 1969 și 1975. Aproape că nu a existat lună ca tabloidele vremii să nu consemneze un scandal în familia lor. Motivația: Jones trăia prea intens provocările de star outlaw country, femei, băutură, droguri. După despărțire, el i-a dedicat permanent celei alintate cu titlul ”Lady of Country Music” hitul ”A Good Year…”, lansat în timpul căsniciei lor, în 1971. Profesional cei doi au mai colaborat, scoțând, după divorț, 3 albume împreună, dar, în ciuda insistențelor lui, legătura nu s-a mai reluat. Se spune că pe 6 aprilie 1988, când Tammy a murit, pe toate posturile de gen s-au dat peste un milion de dedicații cu melodia ”He Stoped Lovin’ Her Today” a lui George Jones. Mesajul din titlu simboliza pentru iubitorii acestei arte sfârșitul unei așteptări zadarnice ce durase 13 ani! ”A Good Year…” a fost reinterpretată în ultimii ani de zeci de staruri din cele mai variate stiluri muzicale.

PPS Prietenul care m-a ajutat la acest material cu profeții făcute și cu har și cu profesionalism nu cred că mai are nevoie de prezentare… Anatol Basarab este unul dintre cei mai buni specialiști în numerologie și sunt absolut încântat că a acceptat să ofere date concrete despre ce va fi în 2011 pentru jocurile de cuvinte și sentimente ce compun alienarea mea de vineri.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Texte de vineri. Bookmark permalink.

5 Responses to Profețiile lui Anatol Basarab și… un an bun pentru trandafiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.