Ştefan Potop şi-a retras pictura cu Udrea şi Pinalty
O victorie a scandalului asupra artei…

Pictorul nemţean Ştefan Potop mi-a spus că luni dimineaţă l-a contactat pe responsabilul galeriei de artă ce găzduieşte expoziţia de pictură prilejuită de Zilele Oraşului Piatra Neamţ şi l-a rugat să scoată lucrarea care a provocat scandal în ultimele zile. E vorba, bineînţeles, de pictura care îi înfăţişează pe Elena Udrea şi primarul Gheorghe “Pinalty” Ştefan în telegondola din oraş.

Administratorul galeriei mi-a spus şi el că pictura a fost scoasă din expoziţie, la cererea autorului, dar alte 2 picturi ale lui Ştefan Potop au rămas pe simeze. Din informaţiile mele, decizia de a fi retrasă lucrarea a venit după declaraţiile furibunde ale lui Pinalty care a ameninţat chiar cu un proces, deşi Potop spune că a luat pictura acasă doar pentru a evita scandalul şi nu de frică.

Tabloul a fost expus pe 15 iunie, dar vernisajul expoziţiei urma să fie făcut pe 22 iunie, când încep manifestările Zilele Oraşului. Expoziţia este finanţată de Consiliul Local Piatra Neamţ, dar fiecare artist şi-a suportat cheltuielile de execuţie a lucrărilor expuse.

Citeşte şi:

Chiloţii de la gâtul lui Pinalty

Tabloul cu Udrea şi Pinalty… banc

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

3 Responses to Ştefan Potop şi-a retras pictura cu Udrea şi Pinalty
O victorie a scandalului asupra artei…

  1. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 73) « Teo Negură

  2. Pingback: A fi viu….. « lunapatrata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.