Tăricene, Chilimane, fiți pirpilii mei!

Între grupul dizidenților de la PNL Sector 1 și partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, Forța Civică, există de mai mult timp o punte, fostul deputat Ștefan Daniel Pirpiliu, fondator al partidului din defuncta ARD dar și ”sufletul” firmei Delta ACM, favorita Primăriei Sector 1 pentru lucrări publice.

Așa că mesajele de pe Facebook ale lui MRU sunt cu siguranță semnalul că oferta de afiliere la FC s-a făcut deja prin intermediari.

Acest lucru vine pe fondul zvonurilor că Andrei Chiliman, Vlad Moisescu și Călin Popescu-Tăriceanu cochetează și cu ideea de a face un partid nou, dacă vor fi alungați din PNL după congresul din primăvară. Ori MRU nu-și permite luxul de a mai apărea un partid de dreapta nou, în condițiile în care mișcarea este și așa destul de fragmentată.

În calea acestor planuri sunt două piedici: deocamdată Tăriceanu are un singur conflict… cu Gigi Becali și e greu de crezut că va transforma asta în motiv de plecare din partidul pe care l-a condus cândva și, a doua piedică, în cazul lui Chiliman, deocamdată, decizia este de a-l lăsa să vorbească și, dacă nu mai suportă, să plece singur… caz în care pierde și primăria.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

One Response to Tăricene, Chilimane, fiți pirpilii mei!

  1. Pingback: Pentru pensionari marele fussssle, se pdl-izează. Eu de ce am votat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.