Apetito cu smântână și… fata care nu înghite

Motto: Televiziunile încasează bani, dar noi ce vină avem?

Poate cineva să îmi explice de ce aș cumpăra o brânză – fie ea și cu smântână – pe care nu o pot înghiți? Probabil e un fel de gumă de mestecat sau un soi de adeziv… nu am aflat și nici nu am de gând să caut amănunte. Ori poate e un fel de aniti – supozitor iar oamenii din reclama la Apetito nu l-au băgat în orificiul care trebuie?

Mister total, cert e că în ambele reclame, unul și una o bagă-n gură, probabil că au luat-o separat că nu par să se cunoască, dar nu înghit… E bine de știut dacă-i găsiți la colț de stradă…

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Reclame. Bookmark permalink.

6 Responses to Apetito cu smântână și… fata care nu înghite

 1. Marieta says:

  Realizatorul reclamei(n-am reţinut cum îl cheamă) explica ieri la APROPO TV că vânzările au crescut exponenţial de când cu reclama :))

 2. Gerhald says:

  Reclama e proasta, dar uite ca vanzarile merg bine. Ciudat rau!

 3. Zazuza says:

  se prea poate ca publicul sa aiba un… apetit pentru reclamele astea proaste. sau, poate ca agentiile de publicitate au „dresat” publicul ani de zile ca sa aiba gusturile astea proaste… cum necum, iata ca functioneaza :(. dar reclamele sunt, si din punctul meu de vedere, absolut gretoase!

 4. Pingback: Analizam reclame la cafea (X) | Reclame TV

 5. Cumpăr brânza asta înainte de a i se face reclamă la TV și îți spun cu mâna pe inimă că e foarte bună. 🙂 Reclama e dezamăgitoare, nu-i face cinste brânzei delicioase și da, moale … e mai moale ca Hochland-ul, o scoți din frigider și e gata de-ntins. 😀

 6. Ciupanezul says:

  Chiar ca reclama mai proasta nu se putea. Oricum … nu prea servesc asa ceva si chiar daca as servi nu m-as dezlipi de Hochland care vine de-a dura din munti si se opreste pe mesele romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.