Banc genial: Băsescu joacă şah în parc cu un buldog….

Cică Băsescu juca şah în parc cu un buldog. Se adună lumea în jurul lor şi toţi se minunau. La un moment dat, după ce vede cum câinele mută o piesă, unul zice: „Domnule preşedinte, dar buldogul dumneavoastră chiar ştie să joace şah!” „Ştie pe dracu’, e a patra partidă pe care o pierde…” *

Sau… un buldog şi un caniche pe pajiştea de la Cotroceni. Canicheul spune: „Sunt disperat, stăpânul meu nu are ochi pentru mine, vorbeşte numai de javra pe care a avut-o înainte…” „Tot e bine, spune buldogul, al meu vorbeşte numai de javra pe care şi-o va lua!”

În fine… o cockeriţă cu bucle aurii (să nu aud pe cineva că spune că e vreo aluzie la Udrea) stătea în balcon. Trece un buldog şi zice: „Hai jos, să ne jucăm” „Nu pot, spune ea, că e uşa încuiată.” „Ai putea să sări de la balcon…” „Cum să nu. Şi să cad în botic? Vrei să fiu la fel de urâtă ca tine!”

P.S.: În timpul realizării acestui material nu a fost rănit nici un buldog sau, în fine, nu mai mult decât fusese rănit în ultimele zile! Şi, de asemenea, orice asemănare cu personaje din viaţa reală este întâmplătoare şi ar fi profund jignitoare pentru bietele patrupede.

*A patra? Ar fi problema cu ginerele, cuscrul… hm, să vedem… omul de încredere judecat şi pierderea scaunului ministerial. Da, asta e a patra!

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

One Response to Banc genial: Băsescu joacă şah în parc cu un buldog….

  1. McGogoo says:

    in zilele negre de astazi (si dintotdeauna pt mine), ma faci sa zambesc la fiecare articol. Asta nu inseamna ca sunt de ras. dimpotriva.
    azi mi-am adus aminte sa te trec in blogroll. viceversa nu e necesara sin nici obligatorie.
    numai bine 🙂
    ps: ne-am intalnit doar odata si nu am discutat prea multe desi mi-ar fi placut. conjuntura nu era insa de asa natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.