Bancpost… clip prost!

Până de curând credeam că cea mai proastă reclamă din domeniul bancar era cea a BCR care face legătura dintre credite și drumul umed al ochilor spre uterul unei Sharon Stone mioritice… dar Bancpost s-a încăpățânat și … a reușit să-i depășească pe austrieci!

Clipul cu bebelușul care vorbește pentru prima oară e în compeție cu străbunul proștilor, celebrul „V-am prins, vrăjitoarelor!”, care făcea furori în anii de după Revoluție.

Reclama mă enervează atât de tare încât parcă-mi doresc ca fiica mea mică să nu spună prima oară ”mama”, ”tata” sau ”caca”, ci ”Mamă, ce idioți sunt ăștia de la Bancpost!”. Ce mândru ar fi taică-su…

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Reclame. Bookmark permalink.

One Response to Bancpost… clip prost!

  1. Geo says:

    Ar trebui facut un top al reclamelor cretine. Eventual, pe domenii: bancar, cosmetice, mancare etc. In fiecare categorie veti gasi reclame destepte pentru romani neaosi :D. Mie imi vine in minte acum reclama la berea aia cu gust puternic si amarui si reclama la iaurtul Casa Buna cu tovarasa aia care scoate ochii oamenilor din bloc ca ea are bani pt intretinere pt ca baga la mat iaurtul asta. Rezultatul se vede.
    Aveau dreptate baietii de la Sarmalele Reci care spuneau – ma rog, cantau: Ah, ce frumos, viitor luminos/Li se-arata celor idioti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.