Elena Udrea a speculat un lucru pe care speram să-l ascundem: Suntem imbecili

Sunt fascinat de Referendumul pentru binele Capitalei pe care Elena Udrea a reuşit să-l impună. Abia aştept să văd rezultatele, să ascult comentatori de tot felul interpretând răspunsurile pe care concitadinii mei le vor da la întrebarea plină de tâlc: Sunteţi mulţumit de curăţenia din Bucureşti?  Păcat că lucrurile s-au făcut în pripă şi nu s-au adăugat şi alte teme de mare interes, al căror rezultat este imposibil de anticipat, cum ar fi: dacă suntem de acord ca unele curţi din Giuleşti să aibă toaleta-n curte sau dacă vrem ca boschetarii să fie duşaţi la fiecare 3 zile?

Trecând peste aspectul de glumă, nu pot să nu remarc faptul că, de fapt, PDL Bucureşti a reuşit să perfecţioneze o metodă patentată de mentorul său, Traian Băsescu, încă de la alegerile din 2008 şi 2009. Cu acele ocazii am înghiţit mesajele electorale cu câte un pahar de… vot uninominal sau Parlament unicameral.

Subalternii politici ai Elenei Udrea au un handicap, nu sunt alegeri ca să lipeşti de ele un referendum, aşa că au lipit şase referendumuri la ăla care-i interesează! Le va merge? Evident! Să nu aveţi nici un dubiu.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

One Response to Elena Udrea a speculat un lucru pe care speram să-l ascundem: Suntem imbecili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.