Jos Băsescu! Jos taxa auto! Jos femeia Activia!

Dacă tot e o perioadă în care putem adăuga pe lista revendicărilor și cele mai ciudate doleanțe, am și eu o revendicare. Aș vrea ca renumitelor femei Activia să li se bage câte un dop în fund, tipei de la Tranzactiv să i se dea zilnic o doză considerabilă de zeamă de varză, iar fetei care petrece zilnic nu știu cât timp pe wc, în speranța că va auzi păsărele ciripind la fundul ei, să i se cumpere un fluier din acela de ceramică, umplut cu apă, și să cânte ea la alte funduri! Și ar mai fi revendicări pe ideea că, dacă tot ce primim e doar circ, măcar circul să nu mai fie întrerupt de zgomotele stomacale ale respectabilelor doamne!

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Reclame. Bookmark permalink.

3 Responses to Jos Băsescu! Jos taxa auto! Jos femeia Activia!

 1. simona says:

  vai de capu meu, eram asa de nici cum…cand am dat/intrat peste articolas, si de prea mare surpriza (desi ma asteptam la ceva…)am izbucnit intr-un ras adevarat cum imi place mie, de i-am speriat pe toti pe aici, dar macar, din nou…m-ati scos dintr-o stare care nu-mi placea, va multumesc, dle Alecu!haaaaaaaaaahahahaha GROZAV…

 2. hahahhahahaha…….cred ca santeti un pic rautacios!!!!Asa de sever cu noi femeile?!

 3. Lucidu says:

  E un trend portocacaniu ,ce miroase a cacat de la o posta ,de-a arunca-n derizoriu orice si pa oricine se opune actualei putori ! Am si eu o revendicare :sa se posteze bilantul financiar al unor publicatii cat si al unor posturi TV >sa vada si prostimea de unde-si iau acesti ipochimeni banii :din economia de piata sau din „parandarat” !!!!De la Stat ,adecatelea ,de unde nu e pensii si salarii pt. bugetari !Sau din profitul inregistrat ??
  Deci ,rezumand ,cand presa are rolul de-a fi critica cu Putoarea ,iea ce (se) face :capra in (chiar) fata iei ???
  Pe bani buni ,presupui io ,si d-aia sper ca dupe actulul regim toxicos ,vor disparea limbistii si pupin-gaozarii de serviciu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.