Raed Arafat, victimă inventată

Nefiind furat de mitul eroului providenţial care salvează vieţi sau ţări, am reluat, la rece, filmul evenimentelor care au dus la mini-isteria ce se desfăşoară acum. E vorba, evident, de lupta lui Raed Arafat cu Traian Băsescu. Până pe 28 decembrie, nimeni nu ştia nimic despre şicanele dintre comisia prezidenţială condusă de Cristian Vlădescu şi subsecretarul de stat de la ministerul Sănătăţii.

Brusc, chestiunea a devenit subiect atunci când, fără să-l întrebe nimeni, Traian Băsescu a spus, într-un interviu la Radio Actualităţi, că Arafat se opune reformării sistemului medical. Ăla a fost momentul când Arafat a muşcat momeala. În loc să îşi vadă de Revelion a dat câteva interviuri despre proiectul de lege care-l deranja.

De altfel, când Traian Băsescu a sunat la Realitatea TV, Arafat era la al nu mai ştiu al câtelea interviu în care nu făcea decât să confirme prima acuză adusă de Băsescu… şi a urmat execuţia.

Pe scurt, fără să ştiu de ce sau care este adevărata miză, Băsescu a inventat un adversar şi l-a învins… l-a învins? Da, pare că da.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

8 Responses to Raed Arafat, victimă inventată

  1. Pingback: Raed Arafat, victima inventata « StiriZiareRo

  2. Pingback: Broaştele care cer un împărat « Teo Negură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.