Referendumul mineritului din Apuseni, o nouă ocazie pentru cei de la Roșia Montană să bage bani în televiziuni

Pe toate canalele de televiziune puteți vedea videoclipuri – evident publicitare și evident pe banii Roșia Montană Gold Corporation – din care rezultă că pe 9 decembrie aveți ocazia să spuneți ”Da” mineritului. O minciună, normal, aveți ocazia doar dacă sunteți din Alba, pentru ceilalți este doar un mesaj subliminal ieftin.

Sub capacul de bani al RMGC fierbe o făcătură inventată de consilierii județeni din Alba, organizarea simultană cu alegerile parlamentare a unui referendum în care localnicii sunt întrebați dacă vor minerit în zonă. Un eveniment ce pare comandat de RSGC. În ciuda oricărei reguli a unui scrutin corect, pe televiziuni apar doar mesajele unei părți implicate în proces… normal, partea care plătește.

Nu știu de ce la noi până și cianura miroase a rahat!

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Reclame. Bookmark permalink.

2 Responses to Referendumul mineritului din Apuseni, o nouă ocazie pentru cei de la Roșia Montană să bage bani în televiziuni

  1. Calin says:

    votul oamenilor din Apuseni nu e o „facatura”, este pozitia lor exprimata oficial in legatura cu pornirea mineritului. autoritatile ii ignora de ani de zile, ar fi cazul sa nu o mai faca! in rest, campania electorala este permisa, nu stiam ca este si obligatorie pentru toate partile.

  2. miha says:

    Bogatiile naturale sunt ale tarii nu ale domnilor care nu au locuri de munca la Rosia Montana si nici nu doresc altceva decat sa minereasca, indiferent cum. Numeni nu le-a spus -si de fapt nu-i intereseaza- ce insemna mineritul cu cianuri.Nimeni nu le-a spus – si de fapt nu-i intereseaza -cati dintre ei vor lucra si la ce foloseste ce-au invatat acum 20 de ani din meseria de miner. Deocamdata ii intereseaza sa fie vedete TV si sa incaseze niste bani din reclame mincinoase. Eu ma aflu la 120 km de zona si ma simt in pericol. Dar eu nu contez, char daca nu am loc de munca. Referendumul are o intrebare pusa parsiv , iar el trebuia sa se adreseze tuturor romanilor. RUSINE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.