Boc, Bela şi Oprea pescuiau şi mâncau seminţe…

Cică Emil Boc, Marko Bela şi Gabriel Oprea pescuiau şi mâncau seminţe. Nu sunt ei atenţi şi li se încurcă undiţele şi tocmai atunci prind toţi trei peştişorul de aur. ”Conform tradiţiei, vă împlinesc trei dorinţe. Dar voi sunteţi trei, aşa că… una la fiecare!”

Primul se bagă Oprea în vorbă: ”Eu îmi doresc ca toţi independenţii adevăraţi să nu mai stea pe aici, unde toate promisiunile sunt deşarte şi nu există premise de a mai primi ceva. Vreau ca toţi să fie bogaţi şi fericiţi în Hawaii…”. Nici nu apucă bine să termine că dispare.

Bela, prinzând curaj: ”Eu vreau ca toţi ungurii să fie bogaţi, respectaţi şi liniştiţi într-o Ungarie mare şi puternică…”. Pac, dispare şi el!

Rămâne Boc. Se uită el la peştişor şi îl întreabă: ”Auzi, Oprea e în Hawaii? Marko în Ungaria?”. Peştişorul, uşor iritat: ”Normal, crezi că mă joc?”. ”Atunci, spune Boc, mie dă-mi o cola light!”

P.S.: Eu nu cred că există vreun om cu scaun la cap care să ia în serios ameninţările celor de la UDMR că rup alianţele ce îi ţin acum, pe foamete, la uşa măcelăriei. Singura problemă este că s-au obişnuit cu tot mai mult, iar pedeliştii, speriaţi de perspectiva cerşitului de favoruri de la noi parteneri, sunt gata să le ofere noi avantaje. Dar nu se vor sătura niciodată, mai ales dacă simt punctul slab. Seamănă cu bancul cu blonda care intră într-un sex shop şi spune: ”Aş vrea un vibrator”. ”Sigur, spune vânzătorul, aveţi acolo un raft întreg, toate dimensiunile.” ”Îmi place ăla roşu, din colţ.” ”Mă tem că nu se poate, ăla e extinctorul…”

P.S. 2: Cel mai mare serviciu pe care Crin Antonescu putea să îl facă PDL este că a vorbit ambiguu de o viitoare alianţă cu partidul prezidenţial. Declaraţiile sale sunt acum folosite în negocierile cu UDMR…

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

One Response to Boc, Bela şi Oprea pescuiau şi mâncau seminţe…

  1. Baietel says:

    Nea Alecu , ne …ne descretisi bree cu stingatoru’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.