Tagadam, tagadam

Oameni fără respect pentru interesul național! În timp ce Traian Băsescu ținea discursul în fața Puterilor reunite aveam un invitat și nu l-am putut opri să dea televizorul încet și să îmi spună următorul banc. Pe moment m-am enervat dar, vorba românului, ”musafirul nostru stăpânul nostru”.

Cică profesoara le dă copiilor ca temă să facă o compunere cu subiectul Călărețul. A doua zi întreabă: Ionel, câte pagini are compunerea ta? ”10 pagini, doamnă”, spune copilul mândru. Gigel, tu cât ai scris? ”20 de pagini, doamnă…” Bulă, tu ai făcut tema, cât ai scris?

Bulă se ridică și spune mândru: 50 de pagini! Doamna: ”Bravo! Spune-mi cum începe.” ”Un călăreț pleacă la plimbare pe calul său…” ”Și cum se termină?” Bulă dă repede paginile din caiet până la ultima scrisă și citește: ”Şi dădu peste Ierusalim.” Doamna mirată continuă: ”Spune-mi și ceva de la mijloc”.  Bulă deschide, vădit la întâmplare, și recită: ”Tagadam, tagadam, tagadam…”

Spre seară, la un post tv am văzut fragmente din discursul pierdut când era live. În minte îmi venea doar tagadam, tagadam… Și nici un Ierusalim peste care să dai.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

3 Responses to Tagadam, tagadam

  1. gigi says:

    Vezi ce inseamna sa fi retardat mintal(sa nu zic prost) si sa nu intelegi nimic , nu numai din discursul lui Base , ci asa in general . Ai noroc ca chestia aia (din paranteza de mai sus) nu doare , ca era vai de capul tau cel gol (iar sa nu zic sec) . Legat de bancul prietenului tau (sper sa fie putin mai frumos decat tine-prietenul bineinteles) ce sa zic , nou si tare de tot . In rest TAGADAM,TAGADAM …..

  2. Pingback: Ma vand ieftin. La bucata. Vezi lista de preturi. | McGogoo’s Hell - Suburban philosophy

  3. amaranta says:

    Mai Gigi, sper ca, spre binele tau, esti postac si primesti bani pentru vomele pe care le reversi.
    Pentru ca daca o faci moca se cheama ca esti chiar tampit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.