Culmea zoofiliei (dar şi a pedelismului): să convingi o oaie să stea capră

Foarte interesant ce s-a întâmplat duminică seară la Snagov. Am aflat încă o dată că Traian Băsescu dirijează Guvernul şi PDL. Un adevărat şoc. De asemenea, am aflat că va fi la fel dacă se face sau nu remaniere guvernamentală, ca şi cum mai era vreun român care să creadă că vine dimineaţa Şeitan la Guvern, dă cu pumnul în masă şi schimbă politica noastră socială! Un alt element mi-a atras atenţia. Asta a fost a treia întâlnire a preşedintelui cu parlamentarii democraţi de la declanşarea crizei FMI. Primele au avut loc pe 10 mai şi, respectiv, pe 25 mai. Ele au decurs cam la fel cu ultima, preşedintele a ţinut un discurs şi cei din sală, în majoritatea lor, l-au aprobat. Mesajul, natural, diferă de la o discuţie la alta. E, totuşi, o diferenţă majoră.

Imediat după primele două au apărut înregistrări ale discuţiilor, mai ales discursul lui Traian Băsescu. Acum, am aşteptat să văd cum vorbeşte un om constituţional neimplicat politic unui partid aflat la guvernare, dar nu a mai apărut nimic. Sigur că acest element te face să te gândeşti la cine a înregistrat primele două reuniuni. Sunt patru posibile răspunsuri: înregistrările au fost făcute de un membru al UNPR sau UDMR, formaţiuni neinvitate şi la Snagov; tehnica din Palatul Parlamentului, unde s-a discutat în 10 şi 25 mai, a fost cea care a ajutat opinia publică să afle ce s-a discutat în spatele uşilor închise; unul dintre pedeliştii neinvitaţi sau daţi afară de la ultima discuţie este autorul înregistrărilor mai vechi şi, ultima posibilitate, de această dată stafful PDL nu a mai avut nevoie să dea vina pe cineva pentru ce face, aşa că nu au mai apărut înregistrări.

Şi un banc, doctorul american spune: „La noi tehnica transplantului a atins cote uriaşe. Scoatem un rinichi din unul, îl punem în altul şi, în 6 săptămâni, deja îşi caută amândoi de lucru”. Doctorul german: „Ah, noi scoatem un plămân din unul, îl punem în altul şi, după 4 săptămâni, îşi caută de lucru amândoi”. Doctorul rus, mai mândru de ce poate face: „Noi scoatem inima dintr-un om, o înlocuim cu un aparat, inima o punem în altul şi, după două săptămâni, amândoi îşi caută de lucru”. Medicul român, ruşinat zice: „La noi e nasol, am găsit unul fără creier şi fără inimă, l-am făcut premier şi deja ne căutăm toţi de muncă!”.

Din gluma asta eu înţeleg încă o dată importanţa covârşitoare a întâlnirii de la Snagov!

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

2 Responses to Culmea zoofiliei (dar şi a pedelismului): să convingi o oaie să stea capră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.