După ce i-am făcut pe chinezi să nu mai mănânce buldogi, acum le tăiem şi pisoii din meniu!

Până acum credeam că vegetarianul care, din nevoia de proteine, înghite prunele cu tot cu viermi este culmea ipocriziei, dar după ce l-am auzit pe Sorin Frunzăverde criticând Ordonanţa cu traseiştii mi-am schimbat părerea despre bietul ierbivor. „Frunză”, cum e alintat, a dat cândva, în beneficiul USL, cea mai dură lovitură primită de PDL, luând după el atât de mulţi aleşi locali de susţinătorii lui Blaga puteau să-şi ţină şedinţele în spatele unei cabine de wc ecologic. Ordonanţa a fost criticată şi de Cătălin Predoiu care a fost independent, liberal, independent, democrat-liberal. Până la urmă cei doi se pot certa acum în voie în curtea ACL.
Şi că tot vorbim de ACL şi de ipocrizie… Liberalii fac spume galbene la gură că Victor Ponta a lăudat comuniştii la recenta vizită în Republica Populară Chineză, scrisori deschise, cururi de pământ în direct „lateve”, dar uită că ei sunt acum parte cu partidul care a trimis anul trecut o delegaţie în China ( probabil prin acelaşi deschizător de drumuri ale mătăsii ca şi pesediştii) din care făcea parte cam tot buchetul de proaspăt liberali, Andrea Paul, Anca Boagiu, Gheorghe Flutur, Emil Boc. Atunci Vasile Blaga a făcut celebra declaraţie cu frăţietatea de idealuri între democrat-liberali şi comuniştii chinezi, declaraţie care a stârnit în ţara prietenă un val de simpatie: timp de o lună nimeni nu a mâncat buldogi!
Acum acolo s-au interzis tocăturile de pisoi…
Băi frati, români, saşi şi chinezi, ajung acum la funcţia de comisar european ce o să revină României. Culmea ghinionului pentru o piersică este să ajungă aromă de hârtie igienică. Suratele ei ajung dolofane în compoturi sau dulceaţă, gem, iar ea… sigur nu e ca şi cum ai putrezi inutilă în copac, ai o menire, dar e cam de… căcat!

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

One Response to După ce i-am făcut pe chinezi să nu mai mănânce buldogi, acum le tăiem şi pisoii din meniu!

  1. Pingback: Tariceanu vrea capul lui Basescu - Ziarul lui Ipu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.