Eu nu cred în cearta dintre Traian Băsescu şi Emil Boc

În esenţă, eu cam atât am avut să vă spun, ce e în titlu. Am văzut declaraţiile mai multor oameni influenţi din PDL sau din preajma Cotroceniului care susţin chiar că s-a întrerupt dialogul între cele două palate conduse de Traian Băsescu şi de Emil Boc, dar eu nu cred. Nu aş crede nici dacă i-aş vedea pe cei doi bătându-se cu pungi cu rahat pe digul de la Săuceşti. Nu cred în această ceartă nu pentru că îl văd pe Boc prea smerit sau pe Băsescu destul de înţelegător pentru a cruţa imaginea partidului, ci doar pentru că nu îi văd rostul, ce ar câştiga vreuna din tabere dintr-o asemenea bătălie? Şi apoi ce dialog s-a întrerupt, la mesajele prezidenţiale nu se mai aude ecoul „Da, şefu!” sau despre ce e vorba?

E un banc perfect pentru situaţia asta, dacă îl folosim cu o parafrază. Întrebare: „Ce îmbătrâneşte prima oară la un bărbat?” Răspuns: „Nevasta!”. Parafrazând, putem spune că la un preşedinte primul care îmbătrâneşte este premierul. Şi mai e o butadă: „Care e diferenţa dintre amantă şi nevastă?” Răspuns: „30 de kilograme!”, asta înseamnă că, fără scandal, când, din punct de vedere politic, va apărea „amanta” perfectă problema Boc se va rezolva de la sine. Şi poate că declaraţiile din ultima vreme asta anunţă, că „amanta” e la coafor.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

6 Responses to Eu nu cred în cearta dintre Traian Băsescu şi Emil Boc

 1. Pingback: Eu nu cred în cearta dintre Traian Băsescu şi Emil Boc | Cuttingart News Blog

 2. Baietel says:

  Nea ALECU , nea ALECU, te stiam mai galanton zau asa! Si zau care-i problema, COANA este fumeie maritata\i ,zau asa! Macar o zi si ea acasa la …cocoshu officalis, ca in rest .da-i si lupta, inacaleca/ descaleca, zau asa,mai multa finete e vorba de …doamne n’asa!

 3. MCP says:

  Se pune de un puci, sau de o dictatură militară?

  „Controversaţii Constantin Degeratu şi Francisc Tobă au pus pe roate o structură civilă bună la orice * Surse din SRI monitorizează infiltrarea unor foşti artizani ai Serviciilor Secrete militare în structurile civile * Formaţiunea, fidelă lui Gabriel Oprea apare pe fondul salariilor micşorate ale militarilor şi se vrea un soi de sindicat * În fapt, este pregătită pentru o amplă revoltă populară

  A produs destul de multe valuri înfiinţarea Federaţiei Militarilor din România (FMR), care, în formula iniţială, îi avea ca artizan pe controversatul Francisc Tobă, cel care s-a remarcat la revoluţia din decembrie 1989 şi apoi, prin scandaluri de presă. Precum acela că el a sechestrat peste 400 de cadre ale MAI, cu un rezultat direct, moartea a 108 persoane. Tobă a fost cercetat în Dosarul „Revoluţia”, alături de Constantin Degeratu, Athanasie Stănculescu, Ion Iliescu şi alţii. Pentru cei ce doresc să aprofundeze chestiunea este plin Internetul.
  Tobă conduce acum o asociate – „Semperfidelis” – cu caracter de „Serviciu Secret Privat”, organizaţie acuzată de presă că se ocupă de culegerea de informaţii, cu filaje, dar şi cu obţinerea de documente în scopuri de şantaj, cu penetrarea STS şi SPP. Soţia lui Tobă, Daniela Tobă, a fost acuzată de transmiterea de informaţii cu caracter secret de la SPP. Scandalul a făcut-o celebră şi şi-a căpătat porecla de „Cicciolina de la STS”. Aceeaşi organizaţie cu caracter de Serviciu de Informaţii privat a mai fost acuzat de presă, prin persoana lui Francisc Tobă, de tentativă de penetrare a direcţiilor de informaţii militare şi afaceri cu explozibil – C4 – încă de pe vremea lui Călin Popescu-Tăriceanu. Relaţiile lui Tobă cu PDL au devenit, după ianuarie 2009, cunoscute în mediul militar. Tobă, ca şi Constantin Degeratu plus o parte din cei care formează astăzi noua structură de conducere a FMR, sunt apropiaţi ministrului Apărării Gabriel Oprea. Surse ale AIM susţin că însuşi Oprea a dat undă verde pentru structurarea FMR, iar apariţia „la lumină” a organizaţiei s-a făcut pe fondul scandalurilor privind tăierile „pensiilor nesimţite”, între care şi cele ale militarilor.
  SRI, de pildă, nu priveşte cu ochi buni înfiinţarea organizaţiei, care are şi adresa pe Internet la http://www.federatiamilitarilor.com. La un moment dat, prin 2007, în guvernarea Tăriceanu, Tobă a propus o Lege de înfiinţare a unui Serviciu de Siguranţă Naţională, care, practic, ar fi scos SRI de pe prima scenă a Serviciilor Secrete. Degeratu, în schimb, care a fost şi el implicat în scandalul revoluţiei, a fost, între 2005 şi 2007, consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu pe probleme de Apărare, strîns legat de operaţiunea „Răpirea din Irak”, ba chiar a ajuns şef al Departamentului Securităţii Naţionale, de la Cotroceni. Din 2007, a fost scos din funcţie după scandalul fugii lui Omar Hayssam, căzînd în dizgraţia lui Băsescu. Degeratu s-a apropiat destul de repede de Gabriel Oprea încă de pe vremea cînd era la PSD, în gaşca Onţanu-Iordănescu (cei doi fiind mai la vedere). Acum, de cînd Oprea are un partid al aşa-zişilor independenţi (UNPR), aflăm că Degeratu şi cu Tobă au fost reactivaţi în Federaţia Militarilor.
  FMR se doreşte a fi, oficial, un soi de sindicat al militarilor, care apăra interesele acestora, deşi asociaţiile din care este constituită n-au nici o legătură directă cu militarii, fiind vorba de structuri în care activează dinozaurii Serviciilor Secrete din Armată, nume controversate, dar care acum doresc să iasă la vedere ca nişte persoane onorabile. Federaţia se doreşte un soi de CADA, organism apărut imediat după revoluţie, interzis mai apoi. Un Consiliu pentru Democratizarea Armatei. Numai că FMR doreşte, de această dată, să penetreze, sub masca unui sindicat al militarilor, societatea civilă, alături de ONG-urile care apară cu adevărat drepturile oamenilor, de sindicatele puternice. Misiunea este clară – de infiltrare „pe piaţă”, mai ales că societatea civilă românească stă pe un butoi cu pulbere.
  Surse din SRI, care monitorizează FMR, cred mai degrabă că formaţiunea lui Degeratu este structurată pentru a fi pregatită de orice. Este bună şi pentru a influenţa şi a face diversiune în societatea civilă. La fel de bună este şi în cazul unei revolte populare, care, la un anumit punct, ar putea cere intervenţia forţelor militare – la fel de bună şi la un puci, dar şi, dacă va fi nevoie, la o dictatură militară. În opinia specialiştilor de la SRI, FMR este un organism care poate negocia, la nevoie, orice situaţie, punîndu-se de partea din care răsar avantaje pentru putere.
  Federaţia Militarilor din România este formată din 11 organizaţii (asociaţii) reprezentative din domeniul Apărării şi Securităţii Naţionale: Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă sau în Retragere din Armele Transmisiuni, Informatică şi Război Electronic, Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România, Asociaţia Română pentru Propagandă şi Istoria Aeronauticii, Asociaţia „Semperfidelis”, Asociaţia „General Roland Parlogeanu” Medgidia, Asociaţia Naţionala Democratică de Luptă Împotriva Corupţiei, Fundaţia „Ordinul Militar de România”, Asociaţia Col.umna Club (ASCOL), Fundaţia MCP (Mass Comunication Power), Asociaţia de Sprijin a Personalului Militar Disponibilizat, Asociaţia Naţională a Paraşutiştilor din România „Condor”. Federaţia are deja filiale judeţene, iar pe 29 iunie 2010, şi-a ales noua conducere, şeful suprem fiind Constantin Degeratu.”

  MIHAIL FĂGĂRĂŞANU

 4. Sa stiti ca nici eu nu cred in cearta lor.Mai arunca pe piata niste vorbe ca populatia sa aiba ce vorbi.

 5. Simona Fica says:

  Mihail Fagarasanu este una si aceeasi persoana cu Simona Fica. Cine este Simona Fica? cititi http://simonafica.wordpress.com

  In ceea ce priveste mizeria postata referitoare la FMR, Asociatia Proiect SEMPER FIDELIS a prezentat deja o replica. Aceasta replica a fost preluata de media.

 6. Augustus says:

  Facatura mai ordinara decat site-ul ala n-am vazut in viata mea. Din cate am inteles, deja procuratura se ocupa de caz. familia Toba si ohanesian se pare ca ar fi scornit marsavia aia. I-a terminat simona, de au recurs la asemenea mizerii. HA ! HA ! HA ! HA !HA! HA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.