Informaţia care-i face de kko pe Ponta şi Şova

Ştirea că Dan Şova şi Victor Ponta au fost denunţaţi la DNA de către inspectorii ANAF e senzaţională. Legăturile cu muribundul Complex Turceni, pasarea de la societatea lui Şova a contractelor penale către cabinetul lui Ponta, compararea costurilor unei ore de consultanţă cu salariul consilierilor juridici ale firmei de energie… niciuna nu are valoarea politică a contractului de comodat prin care o maşină Mitsubishi a ajuns din contabilitatea lui Şova la raliurile atât de dragi lui Ponta.

Să investeşti în pasiunea – costisitoare – a şefului de partid ( cine va mai avea timp să contabilizeze că ei sunt prieteni vechi şi colegi de facultate) e o informaţie compromiţătoare politic. E exact genul de informaţie care rămâne în capul spectatorului, care se va agăţa de acum încolo de numele lor, în special de al lui Şova. Ea va fi vehiculată de câte ori tânărul avocat va accede la vreo funcţie în partid.

Este şi genul de ştire care schimbă mersul lucrurilor în PSD. Se ştie că Dan Şova era favoritul în cursa pentru şefia PSD Bucureşti. Cu puţin timp în urmă, avocatul nu mai era singur pe listă, candidaţi, cu mai multe sau mai puţine şanse, fiind şi Ecaterina Andronescu, Şerban Nicolae, Alexandru Atanasiu. Acum, surse din PSD Bucureşti spun că lista s-a lungit prin adăugarea lui Florin Bejinariu, prezent la mai multe şedinţe alături de fostul său şef din Guvern, Adrian Năstase.

Şi încă un element, din strategia lui Marian Vanghelie pentru a fi exclus din partid sau a recâştiga organizaţia pierdută face parte şi convocarea, pentru ziua de luni, la ora 16.00, a unei şedinţe de Comitet Executiv ( pentru organizarea alegerilor interne la sectoare) deşi acest for a fost şi el desfiinţat odată cu demiterea primarului Sectorului 5.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

2 Responses to Informaţia care-i face de kko pe Ponta şi Şova

  1. Alex. Roman says:

    Operatiunea este compromisa din start!.In primul rand,prin faptul ca,absolut gratuit, a fost desconspirata, inainte de a fi declansata,pe surse.Practic,chiar de la Cotroceni!.Aceasta vadita implicare, de la cel mai inalt nivel, intr-o presupusa gainarie cu o masina de curse, comodata desigur cu acte in regula, de un lider pesedist sefului sau de partid, face extrem de stridenta cusatura cu ata alba. Si tot atat de…rasuflate faptele de coruptie ale opozitiei.Exista,evident,destule lupte intestine in PSD care ar putea fi speculate inteligent.Nu in cazul de fata!.Ce a mers… ceas candva,acum nu mai tine! Dupa flote,banci si legi, cine sa se mai simta praduit si indignat cand afla de la”presedintele sau ca marea coruptie de la noi se rezuma la sofarea de catre Ponta a Mitsubishi-ului lui Sova!…

  2. Pingback: Miercurea fără cuvinte 14 – copiii Timpului « Teo Negură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.