Primul banc cu Ponta… şi unul nou cu Băsescu

Cică Nicu Bănicioiu intră gâfâind în biroul lui Victor Ponta.

-Victore, cred că te-a căutat Băsescu la telefon!

-Cum adică, Nicule, m-a căutat sau nu preşedintele la telefon? Cum aşa crezi?

-Suna telefonul. Am răspuns şi o voce a zis: Puştiule arogant, tu eşti?

P.S.: Apariţia bancurilor cu un conducător e semn clar la români că încep să îl bage în seamă. Totuşi. Dacă frecvenţa bancurilor cu o anumită personalitate e prea mare e deja semn al rezistenţei, tipic mioritice, la acel personaj. Aşa că îmi fac datoria să vă prezint cel mai recent banc cu Traian Băsescu pe care l-am primit. Cică iese Băsescu de la Cotroceni şi vede un om, slab, îmbrăcat cu gioarse, care smulgea iarba de lângă gardul de la Grădina Botanică. ”Ce faci acolo?”, întreabă preşedintele. ”Ce să fac, spune omul, strâng iarbă, că sunt mort de foame, adun mai multă să duc şi acasă, la copii…”

Emoţionat, Băsescu spune: ”Doamne, omule, nu te sfii, vino la mine, la Vila Lac, să mănânci acolo!”. Omul, cu lacrimi în ochi, spune: „Vai, domnule preşedinte, dar copiii?”. ”Nu vreau să aud nici un comentariu, îţi iei toată familia şi veniţi la Vilă….” Omul, deja plângând de emoţie, spune: ”Dar am opt copii, unii sunt deja căsătoriţi, am nepoţi care mor de foame în casă…”. Preşedintele, deja autoritar: ”Vă aştept pe toţi la mine, e un ordin! În curte iarba e necosită din primăvară aşa că…”.

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

3 Responses to Primul banc cu Ponta… şi unul nou cu Băsescu

 1. Baietel says:

  Champion Mundial la …bancuri Nea Alecu.Fie momenthu cat de nasolee, ne descretesti, sa ni te tina D U M N E Z E U S F A N T U , faci mai mult bine decat intreaga asa zisa clas poolitica!

 2. Un banc-cher says:

  Bancul este vechi, fratilor, este doar adaptat la noile personaje…
  Nimic nou sub soare…

 3. dixi says:

  ca sa vezi bre nea alecule cum se intoarce roata de a-ti ajuns sa scrieti de la ziar la net si in curand pe garduri…astea sunt blestemele alora pe care-i terfeleati in ziar ”DIN SURSE” ;vorba cantecului…ti-a placut sa mananci peste,acum…..fiecare intelege ce vrea sau ce-i convine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.