Cum l-au lucrat serviciile secrete pe Dan Mihalache

Pozele din timpul vizitei lui Klaus Iohannis în Serbia cu Dan Mihalache relaxându-și coloana împovărată de plecăciuni sunt tulburătoare. Doarme? Probabil că da. Poate doar s-a întins puțin, ca baciul care dă de un strop de umbră, când e prea obosit să-și care ghioaga în urma turmei.
Și de aici intervin serviciile. Ce fac ele? Un agent se strecoară în spatele consilierului și începe să-l maseze ușor pe spate. Obosit, cel masat se întinde pe spate, ca o mâță scărpinată taman unde făceau puricii ravagii.
Ochii i se închid ușor, peste pleoapele îngreunate, un alt agent secret suflă mămos aer răcoros, alungând povara caniculei de iulie.
Mintea se îndepărtează de problemele țării, în timp ce o agentă începe să cânte ”Ciobănaș cu 300 de oi” cu voce angelică.

Capul cade peste spătar și necazurile de zi cu zi părăsesc trupul cu un ușor sforăit, parcă luându-și ”la revedere” de la mintea care încercase să le rezolve.
Hai să fim serioși! Poate că Mihalache – pe când erau amândoi la ușa lui Iohannis – era certat cu Mihai Răzvan Ungureanu. Poate că primul a reușit să amâne numirea lui Ungureanu la SIE, dar cheia problemei este că șeful cancelariei prezidențiale a stat în poziția asta la o reuniune oficială.
Cine a făcut pozele, de ce le-a ținut până acum, cum de a putut face mai multe cadre, fără ca alte persoane prezente – și trezite! – să intervină? Astea sunt întrebări care vin imediat DUPĂ: pe bune, un consilier prezidențial s-a tolănit ca o lăuză la ginecolog în palatul unui alt președinte de țară?

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Editoriale. Bookmark permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.