Avantajele doamnelor cu fundul mare. Studiu științific

Știți genul ăsta de știri? Prima care-ți atrage atenția e poza.

editorial 29 ianuarie vineri

Abia apoi vezi titlul: ” Studiu. Femeile cu fundul mare sunt mai sănătoase și mai deștepte”. Dai click. Adică e clar că prima constatare o poate face în câteva fracțiuni de secundă orice bărbat, dar nu mai auzisem de cineva care să privească un fund de femeie și să-și spună: Deșteaptă fată! Se vede de aici!
Primul lucru pe care-l afli e că nu e constatarea unui admirator de funduri care a dat apoi teste de perspicacitate doamnelor – cea mai ciudată metodă de a intra în vorbă, trebuie să recunoașteți – ci e rodul muncii la o catedră de la Universitatea Oxford!
Bă, ești nebun, adică viața universitară nu e deloc searbădă, ternă ca o pagină îngălbenită de manual, mirosind a deșeurile laboratorului de chimie! Pe undeva e un profesor, poate chiar o echipă, care ajunge la serviciu și spune: Ce avem azi de făcut? Ah, nu mai suport, iar ne uităm la funduri de dame? Vreau o mărire de salariu!
Își șterge apoi ochelarii, pune pe masă cana de cafea și strigă: Să intre prima! Încăpeți, doamnă, vă simt inteligentă! Da, cum să spun, inteligentă rău!
Mai mult, studiul a vizat 16.000 de funduri, pardon, doamne. Păi într-o viață nu ai timp să te uiți după atâtea poponețe. Ce înseamnă sacrificiul de dascăl!
Și cum crezi că-l cheamă pe profesorul ăsta de măsoară mintea în lungimea elasticului de la chiloți?

Konstantinos Manolopoulos!
Cum, măi, taman un nume cu semnificații clare despre cum se descarcă după o zi grea la laborator! Hai că mi-a scăpat și o cacofonie.
Erau trecute mai toate avantajele unei doamne cu fundul mare: nu face diabet, atacuri de cord sau cerebrale, face copii deștepți și… trăiesc mai mult! Nu se explică, însă, iar asta e pierdere, cât de mare poate fi norocul ăsta plin de sănătate. Pur și simplu nu există o limită superioară. Cu cât mai mare și mai bombat, avantajele sunt pe măsură.
Restul după-amiezii mi l-am petrecut în cafenea, privind promenada și încercând să completez, cât am putut și eu, studiul de la Oxford. Și au trecut inteligențe de tot felul. Unele perfecte!
PS Știrea despre studiu există. Și a fost preluată de multe siteuri. Unele chiar de renume prin țărișoara noastră veselă.

Fotografia cu aceste ”dezavantajate” a fost făcută de Alex Mazilu

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Texte de vineri. Bookmark permalink.

2 Responses to Avantajele doamnelor cu fundul mare. Studiu științific

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.