Cum am ajuns cu Daniela Crudu la mitingul ciobanilor

vineri 18 decembrie

Foto Alex Mazilu

Știu că toți cei care citiți acest text sunteți niște intelectuali fini și că nu ați tastat niciodată pe o porcărie decadentă cum ar fi știri cu dame goale! Deși eu cred că…
Pe ecran mi-a apărut sugestia de a citi ” Aparatul foto a surprins TOT ce ascunde sub rochiță. Doar în Playboy i-ai mai văzut fluturașul intim!”
Cum nu-i văzusem domnișoarei fluturașul în revista pentru bărbații adulți și maNiferi și nici nu știam cum arată un fluturaș intim, am tastat și am aflat că o tipă are un tatuaj pus cam unde acum nu e nimic, dar acum vreo 20 de ani era elasticul de la chiloții tetra.
Am trecut repede peste, dar în partea de jos – a paginii, nu a fluturașului! – am găsit. ” Secretele INTIME ale cuplului Ceauşeşcu sunt incredibile! IMAGINILE CENZURATE. De ce i se zicea Tovarăşei <>”
Am aflat că Leana nu purta chiloți, informație de care mă lipsisem și pe când ea trăia, dar acum, când până și absenții chiloți ar fi putrezit.
O altă recomandare: ”Greșeala pe care o fac peste 85% dintre cupluri în pat”.

Păi cum să nu citești, mai ales că poate, Doamne ferește, fac și eu greșeala misterioasă? Am aflat: nu fac greșeala respectivă! Nu pun ulei în prezervativ, riscând să-l deteriorez!
Zbor spre altă recomandare: ”O femeie i-a oferit unui cioban din Timiș o partidă de sex. Ce preludiu i-a oferit”.
Ce putea să-i ofere? I-a excitat câinele și abia apoi a trecut la păcurar? Nope! Preludiul a constat în furtul telefonului și o bătaie de la complicele ciobanului. Știrea nu spunea dacă preludiul l-a stârnit pe timișean.
Mai jos: ”6000 de ciobani iau cu asalt Palatul Parlamentului”.
Nu m mai tastat pe nimic.
PS Mulți tâmpiți postează pe siteurile de știri!

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Texte de vineri. Bookmark permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.