Incursiune sub frunza Evei

Savura așteptarea mesei de prânz, stând tolănit pe spate și urmărind-o cum așeza câteva fructe pe o frunză uriașă. Aștepta, aproape cu nerăbdare, momentul când, sătul, avea să ațipească, alintat de razele soarelui mereu la fel de cald. Cântecele îngerilor răsunau diafan în văzduh. Pentru prima oară de când stăteau împreună, observă carnea ei mișcându-se, o privi aplecată peste viitoarea masă. Ochii alunecară sub frunza de viță. Sesiză diferențele dintre ei și îi plăcea ce vedea. Alegând cele mai bune fructe, trupul ei se desfăcea, se închidea, părea un deget care te cheamă. Un cuvânt nou îi veni în minte, ”provocator”. Ce o fi asta? Să nu uite să-l întrebe pe Șefu’ ce-o putea însemna vorba asta nouă, care i-a venit în minte.

Avea un gol în stomac și apoi simți cum ceva împinge frunza lui în sus. Se ridică, întâi în coate, apoi în șezut. Știa deja că trebuie să meargă la ea să o atingă. Frunza lui stătea deja aproape la orizontală. Mecanic, ajunse lângă ea, mâinile lui deja o mângâiau. Ea se întoarse spre el. În ochii ei se citea dorință. ”Dorință”, ”mângâiere”, să nu uite să-l întrebe pe Șefu’ și de cuvintele astea… dar cui îi păsa acum de Șef? Cu mișcări stângace o atingea peste tot unde corpurile lor erau diferite, s-au îmbrățișat și apoi s-au întins pe iarbă. Mintea lui vibra, cântul îngerilor se schimbase, ritmul inimii era insuportabil…

S-au împreunat sălbatic… să-l întrebe pe Șef și de vorba asta, măcar de ar ține minte toate cuvintele noi care-i veniseră în ultimele minute, ”plăcere”, ”geamăt”, ”orgasm”… ultimul chiar că suna ciudat, probabil nu înseamnă nimic!

Când au terminat, el s-a rostogolit de pe ea. Cu ochii păstrând ceva din jăratecul de mai devreme, ea întinse mâna spre fructele împrăștiate, ajunse doar la un măr. Nu-i plăcea la atingere, dar era prea obosită să caute alt fruct. Mușcă din ăsta, îi întinse și lui. Îi era sete, așa că mușcă și el. Stăteau așa, unul lângă celălalt, când ea zise:

-Nu cred că e bine ce am făcut.

-Eh, nu e bine. E foarte bine, spuse el, mușcând din nou din carnea ca de piatră a fructului. Zeama îi curgea pe lângă gură, răcorind locurile arse de sărutările ei… ”sărutări”, să întrebe și de asta.

-O să ne întrebe de unde am știut să facem asta. Trebuie să găsim pe cineva, să-I spunem că ne-a învățat altcineva…

Se uitară în jur, o pasăre se așeză să ciugulească din fructele de pe jos. Nu, nu I-ar crede. O felină uriașă, puternică se apropie și se așeză la umbră. Nu, ar fi în stare să se răzbune pe ei. Deodată, auziră un fâșâit în iarbă, un șarpe lung se ascundea și el de soare… Se priviră cu subînțeles. Zâmbiră, era perfect, urât, alunecos, fără picioare sau păr…

Până vor povesti ce s-a întâmplat, se mai îmbrățișară o dată… era păcat să nu mai savureze ultimele momente aici… ”Păcat”, neapărat să-l întrebe pe Șefu’ ce ar putea însemna și acest nou cuvânt…

PS So Hott, de pe albumul Rock and Roll Jesus al lui Kid Rock, face parte din perioada în care artistul încă ”se căuta” printre stilurile hard rock, hip-hop sau country, dar și prin dozele de cocaină consumate cu iubita de atunci, Pamela Anderson. În 2007, albumul a fost nominalizat la două categorii Grammy. Între timp, chiar și sub presiunea succesului lui Kid Rock, stilul country  a evoluat atât de mult înspre rock, încât albumul lui poate fi încadrat fără rezerve la country-rock. So Hott a produs, la vremea sa, agitație din cauza versului ” I wanna fuck you like I’m never gonna see you again”, cenzurat în versiunile pentru radio și tv.

În 2008, Country Music Association a acceptat în cataloagele sale un stil care deja se cânta cu succes în rândul iubitorilor de western, country hip-hop, sau country gansta, cum îi mai spun unii. Promotorii săi, Kid, Colt Ford și Cowboy Troy, concertează astăzi și înregistrează piese cu mai toate starurile de country.

PPS Foarte multe le cred fără a le mai cerceta, dar parcă nu-mi vine să înțeleg cum un străbun de-al meu a avut nevoie de sfaturi de la un șarpe, apoi s-a îmbărbătat cu o gură de măr și abia după aia a sărit pe o femeie ce se fâțâia goală pe lângă el… Pe tema asta prefer să cred că mă trag din maimuță!

Comentarii via Facebook

comments

Publicat in Texte de vineri. Bookmark permalink.

4 Responses to Incursiune sub frunza Evei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.